Γεωργαμλής: «Καμία αμφιβολία για το γήπεδο»

Διαβάστε τις δηλώσεις του υποψήφιου Δήμαρχου για τον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας μετά τα χθεσινά αποτελέσματα

Μετά από μία νύχτα-θρίλερ σ’ ότι αφορά τα αποτελέσματα των Δημοτικών εκλογών στον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, ο Λύσανδρος Γεωργαμλής προέβη σε δηλώσεις σχετικά με την επόμενη Κυριακή και το Γήπεδο της ΑΕΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Sentra 103,3:

Για το αν το θέμα του γηπέδου έπαιξε ρόλο στην εκλογική αναμέτρηση;

«Αυτό που θέλω να πω επίσημα και ξεκάθαρα ήταν ίσως πολλοί δεν το είχαν καταλάβει γιατί δεν έδωσα εγώ μεγαλύτερη έμφαση. Γιατί πόσο μεγαλύτερη να δώσω όταν εγώ είμαι επικεφαλής, ο Θωμάς Μαύρος, ο Νίκος ο Σταθόπουλος, ο Γιάννης ο Αϊβάζης που έπαιξε τρία χρόνια χάντμπολ στην ΑΕΚ. Πόσο μεγαλύτερη έμφαση να δώσω το ότι εμείς θέλουμε το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Απλά εμείς ήμασταν ο μοναδικός συνδυασμός που δεν είχε πει αλλά. Ότι θέλουμε το γήπεδο, αλλά. Όχι ότι δεν θα κοιτάξουμε το συμφέρον της πόλης. Αλλά δε αυτά που είχε πει ο κύριος Μελισσανίδης δεν είχε πει κάτι εναντίον της πόλης. Ισα, ίσα που είπε ότι θα κάνει πράγματα για να βελτιωθεί η κατάσταση της πόλης, η επιχειρηματικότητα, νέεας θέσεις εργασίας. Δηλαδή θα γίνει ένα μουσείο.

Για το αν ο Μελισσανίδης παρακολούθησε από κοντά την εκλογική μάχη του Δήμου:

Δεν γνωριζόμαστε τώρα. Είκοσι-είκοσι δύο χρόνια που έχω κάνει καριέρα γνωριζόμαστε από τον χώρο μας. Ολοι ενδιαφέρονταν για το τι θα γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά δε νομίζω ότι παρακολούθησε από πολύ στενά την μάχη της εκλογής.