Κωστένογλου: «Ο καπετάνιος τελευταίος εγκαταλείπει το καράβι»

Έμεινε και συνέχισε για λόγους ηθικής.

Η Ανόρθωση περνάει πολύ δύσκολες μέρες και με το χθεσινό εκτός έδρας αποτέλεσμα απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού (2-2) κατάφερε να κλείσει την χρονιά μ’ έναν κάπως… υποφερτό τρόπο. Ο προπονητής του Απόλλωνα, Χρηστάκης Χριστοφόρου, σχολίασε τα εξής για τον Κωστένογλου και τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν στην Ανόρθωση:

«Να δώσω τον λόγο στον συνάδελφο κ.Κωστένογλου. Δούλεψε στην Ανόρθωση σε μια πολύ δύσκολη περίοδο. Μια περίοδος που τον αδικεί τόσο ως προπονητή όσο και ως άνθρωπο».

Ο πρώην παίκτης και προπονητής της “Ένωσης” πήρε κάπου εκεί τον λόγο και αναφέρθηκε σε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα σχετικά με την δύσκολη περίοδο της ομάδας:

«Είχαμε μόνο 13 διαθέσιμους παίκτες για το ματς με τον Απόλλωνα, οι υπόλοιποι ήταν τερματοφύλακες. Ευχαριστώ τον κόσμο για τον σεβασμό που έδειξε στο πρόσωπο μου. Παίζαμε μέσα σε αντιξοότητες, χωρίς κίνητρο. Ήταν μια ψυχοφθόρα διαδικασία. Σκέφτηκα κάποια στιγμή να φύγω. Ηθικά όμως δεν θα ήταν σωστό. Ο καπετάνιος τελευταίος εγκαταλείπει το καράβι. Είμαι περήφανος, δεν μετανιώνω. Κάποια νεαρά παιδιά που βρίσκονται στο ρόστερ της Ανόρθωσης, πρέπει να αξιοποιηθούν τα επόμενα χρόνια».