
Την υπογραφή του στο πιο «ακριβό» συμβόλαιο ποδοσφαιριστή στον πλανήτη, έβαλε σήμερα ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σταρ της Μπαρτσελόνα, που είχε ήδη συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα που ανδρώθηκε, ολοκλήρωσε και το τυπικό μέρος της συμφωνίας και θα καπρώνεται πλέον 20 εκατ.ευρώ το χρόνο!
Ο Μέσι μάλιστα σε δηλώσεις του, μετά την υπογραφή των συμβολαίων, ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς των «μπλαουγκράνα» για τη φετινή αποτυχημένη χρονιά και επιφυλάχθηκε να τους αποζημιώσει τη νέα σεζόν.
«Η αλήθεια είναι πως τα πράγματα δεν πήγαν όπως περιμέναμε. Ηταν δύσκολη χρονιά για μένα και την ομάδα. Δεν καταφέραμε ούτε στο τελευταίο παιχνίδια να πετύχουμε την στόχο μας. Συγγνώμη σε όλους τους φίλους της Μπαρτσελόνα και υπόσχομαι την επόμενη σεζόν θα επιστρέψουμε στις επιτυχίες» τόνισε μεταξύ άλλων ο Μέσι.