Δημοσιεύματα για Μπλάνκο-Τζιμπούρ

Στις περιπτώσεις των Ίσμαελ Μπλάνκο και Ράφικ Τζιμπούρ στέκεται σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal».

Η ΑΕΚ παρακολουθεί τις εξελίξεις με τον Ράφικ Τζιμπούρ και τον Ισμαέλ Μπλάνκο καθώς είναι πολύ πιθανό να μείνουν και οι δύο ελεύθεροι, γεγονός στο οποίο στέκεται  ο σημερινός έντυπος Τύπος.

Για τον Αλγερινό παίκτη τα πράγματα δεν είναι ακόμη ξεκάθαρα. Ο ίδιος θέλει να φύγει από τη Νότιγχαμ αλλά και οι Άγγλοι ψάχνουν τρόπο να λύσουν το συμβόλαιο του. Συγκεκριμένα, σε χθεσινό δημοσίευμα της η  «Nottingham post» λέει πως: «Η Νότιγχαμ είναι σχεδόν βέβαιη πως μπορεί να ξεφορτωθεί τον Τζιμπούρ, μη ενεργοποιώντας την οψιόν αγοράς (όντας δανεικός από τον Ολυμπιακό)».

Όσον αφορά τον Μπλάνκο, ο Αργεντίνος επιθετικός ετοιμάζεται να λύσει το συμβόλαιο του με τη Λανούς. Προς το παρόν, η Λανούς δεν σκοπεύει να του προσφέρει νέο συμβόλαιο και να τον κρατήσει.

Τέλος, στα υπ’ όψιν βρίσκεται και η περίπτωση του Δημήτρη Παπαδόπουλου. Παρά το γεγονός πως ο ίδιος δεν επιθυμεί να αγωνιστεί σε ομάδα της Football League, στην ΑΕΚ δεν έχουν παρατήσει το θέμα αυτό, ιδιαίτερα αν ο Παπαδόπουλος μείνει ελεύθερος από τον Ατρόμητο.