Οι Αργεντινοί στέλνουν τον Σκόκο στον Ολυμπιακό

Δημοσιεύματα της Αργεντινής μιλάνε για τον ενδιαφέρον του Ολυμπιακού προς τον Νάτσο Σκόκο.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Goal» υποστηρίζει πως σύμφωνα με πληροφορίες από την Αργεντινή, τον πρώην παίκτη της «Ένωσης» τον διεκδικούν εκτός από τον Ολυμπιακό, δύο ομάδες ακόμα, Νιούελς και Μπόκα.

Το δημοσίευμα από την Αργεντινή λέει πως:

«Ο Ολυμπιακός δείχνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Σκόκο και είναι ένας μεγάλος αντίπαλος της Νιούελς που θέλει επίσης να πάρει τον παίκτη. Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν στα χέρια τους ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα και αυτό δεν είναι άλλο από την οικονομική τους κατάσταση.

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιθανό να τα έχει βρει ήδη με τη Σάντερλαντ στο οικονομικό, για την απόκτηση του παίκτη ακόμα και με τη μορφή δανεισμού. Οι πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν πως η πρόταση που έχει κάνει η ελληνική ομάδα είναι πολύ καλή και ότι η Σάντερλαντ έχει πει το ναι. Το σημείο όμως που ποντάρει η Νιούελς έχει να κάνει με την επιθυμία του Σκόκο να επιστρέψει στην πατρίδα του. Ο Νάτσο δεν είναι τόσο… ζεστός στο ενδεχόμενο να ξαναπαίξει στην Ελλάδα και προτιμά να γυρίσει στην Αργεντινή. Το μεγάλο όμως πρόβλημα της Νιούελς έχει να κάνει με ο ότι δεν είναι σε θέση να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις της Σάντερλαντ, ούτε καν για δανεισμό του παίκτη για μια σεζόν.

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να πείσει τον Σκόκο να αγωνιστεί και πάλι στην Ελλάδα και τον δελεάζει με ένα πολύ καλό συμβόλαιο, αλλά και με τη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το θέμα λοιπόν είναι αν ο Σκόκο θα αποφασίσει να γυρίσει ή θα προτιμήσει μια δεύτερη ευκαιρία στην Ελλάδα».

Σύμφωνα λοιπόν με τους Αργεντίνους, ο Ολυμπιακός δίνει μεγάλη μάχη με τη Νιούελς για την απόκτηση του Σκόκο, ενώ οι ιθύνοντες της πρώην ομάδας του Αργεντινού παίκτη, δεν ανησυχούν για το ενδιαφέρον της Μπόκα.

Και αυτό γιατί θεωρούν πως αν τελικά ο Σκόκο επιλέξει να επιστρέψει στην πατρίδα του θα το κάνει για να φορέσει τη φανέλα της Νιούελς και όχι αυτή της Μπόκα.