Ολοκληρώνεται η διαγραφή της ΠΑΕ

Το μόνο που απομένει πλέον, είναι η διαγραφή της ΠΑΕ από τα Μητρώα, προκειμένου να συσταθεί η νέα εταιρία.

To σίριαλ που εκτυλίχθηκε το προηγούμενο διάστημα, σχετικά με την εκχώρηση των απαιτήσεων της ΑΕΚ από τον Μάκη Ψωμιάδη, προς το ελληνικό δημόσιο, ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι.
Μία ιστορία που δημιουργήθηκε από το πουθενά και ταλαιπώρησε αρκετά την Ένωση, καθώς η σχετική σύμβαση της ΑΕΚ με το Δημόσιο είχε υπογραφεί από τις 28 Απριλίου. Στις 5 Μαΐου έδειξε πως θα ξεπεραστεί και τελευταίο πρόβλημα που είχε προκύψει με το περιβόητο χαρτόσημο, καθώς ολοκληρώθηκε η ψήφιση της τροπολογίας για την κατάργησή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα επιδόθηκε στον Μάκη Ψωμιάδη η κοινοποίηση της συμφωνίας της ΑΕΚ με το ελληνικό Δημόσιο, η οποία δίνει στο κράτος κάθε νομικό δικαίωμα να συνεχίσει τον δικαστικό αγώνα που είχε ξεκινήσει η ΑΕΚ εναντίον του.
Αύριο, οι ιθύνοντες της Ένωσης αναμένεται να επισκεφτούν την ΦΑΕΕ Αθηνών, προκειμένου να παραλάβουν κι εκείνοι τα σχετικά έγγραφα, ώστε στην συνέχεια να προχωρήσει και η δημοσίευση της ολοκλήρωσης της εκκαθάρισης της ΠΑΕ και η διαγραφή της από τα Μητρώα Α.Ε. Βάζοντας έτσι οριστικό τέλος στο «αμαρτωλό» παρελθόν της «κιτρινόμαυρης» εταιρίας.