Παυλής: “Στο πλευρό του Γεωργαμλή”

Τη στήριξή του στον Λύσσανδρο Γεωργαμλή, εξέφρασε με γραπτή του δήλωση, ο Μιχάλης Παυλής, ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών.

Στο πλευρό του Λύσσανδρου Γεωργαμλή, τάχθηκε ο Μιχάλης Παυλής, ενόψει του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, που είχε «κατέβει» υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γιώργου Αράπογλου, αλλά δεν βρέθηκε στον δεύτερο γύρο των εκλογών, με σημερινή του γραπτή δήλωση, εκφράζει ξεκάθαρα την στήριξή του στον Γεωργαμλή, έναντι του έτερου υποψήφιου Άρη Βασιλόπουλου. Όπως τονίζει χαρακτηριστικά μάλιστα… «ο δρόμος που μένει είναι ένας… Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια».
«Η συμμετοχή μου στα κοινά της Νέας Φιλαδέλφειας είχε να κάνει κυρίως με έναν σκοπό ο οποίος είναι ο σημαντικότερος τόσο για την πόλη όσο και για την ομάδα μας: Την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ που αποτελεί μονόδρομο. Αφού ευχαριστήσω όσους με στήριξαν με την ψήφο τους και δεδομένης της μη εκλογής του υποψηφίου με τον οποίο είχαμε κατέβει μαζί, του Γιώργου Αράπογλου ο δρόμος που μένει είναι ένας… Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και νομίζω ότι υποχρέωση όλων μας είναι να διευκολύνουμε το δρόμο προς αυτή την κατεύθυνση και να υποστηρίξουμε την παράταξη που λέει “ναι” στην ΑΕΚ χωρίς …αλλά. Για αυτό και η στήριξη στον Λύσσανδρο Γεωργαμλή τον οποίο εγώ είχα και προπονητή θεωρώ ότι είναι επιτακτική, σε αντίθεση με την άλλη πλευρά που φέρει αντιρρήσεις στην πραγματοποίηση του μεγαλύτερού μας ονείρου», ανέφερε ο Μιχάλης Παυλής.