Πρόσκληση σε Γεωργαμλή για debate

O Άρης Βασιλόπουλος, κάλεσε τον έτερο υποψήφιο Λύσσανδρο Γεωργαμλή, σε debate ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών.

Σε debate κάλεσε τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή, ο έτερος υποψήφιος για τον Δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας, Άρης Βασιλόπουλος. Αυτό, όπως τονίζει, θα πραγματοποιηθεί σε ανοιχτό χώρο, με ερωτήσεις δημοσιογράφων, αλλά και την παρουσία συνδημοτών και ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν, θα είναι και αυτό του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ως Δύναμη Πολιτών καλούμε σε δημόσια διεξαγωγή debate μεταξύ των δύο υποψήφιων Δημάρχων Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, Άρη Βασιλόπουλου και Λύσανδρου Γεωργαμλή. Ειδικότερα, προτείνουμε την πραγματοποίηση του debate σε ανοιχτό χώρο (θεατράκι ΠΠΙΕΔ ή πλατεία Πατριάρχου), με την υποβολή ερωτήσεων από όλους τους δημοσιογράφους της πόλης μας, στις οποίες θα απαντήσουν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι μέσα σε προκαθορισμένο χρόνο, καθώς και την απ’ ευθείας μετάδοσή του από τα sites της πόλης μας.

Σε αυτό το debate κρίνουμε απαραίτητη και τη συμμετοχή συνδημοτών μας, μέσα από κλήρωση, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν τα δικά τους ερωτήματα.

Οι θεματικές ενότητες, γύρω από τις οποίες θα διεξαχθεί το debate, προτείνουμε να είναι οι ακόλουθες:

1. Τοπική Αυτοδιοίκηση

2. Κοινωνική Πολιτική

3. Εκπαίδευση

4. Περιβάλλον

5. Πολιτισμός και

6. Γήπεδο ΑΕΚ

Θεωρούμε ότι η διεξαγωγή αυτού του debate θα συμβάλει αποφασιστικά στον δημοκρατικό πολιτικό διάλογο στην πόλη μας και θα καταστήσει γνωστές τις προτάσεις και θέσεις των δύο υποψήφιων Δημάρχων, αφού στη βάση αυτών θα κληθούν οι συμπολίτες μας να εκλέξουν στις 25 Μαΐου τη νέα Δημοτική Αρχή που θα διοικήσει το Δήμο μας την επόμενη 5ετία.

Είμαστε ανοιχτοί σε μία συζήτηση με την Ένωση Δημοτών προκειμένου να αποφασίσουμε από κοινού τις επιμέρους λεπτομέρειες της διεξαγωγής του debate.

Το Γραφείο Τύπου»