«Είμαστε το φαβορί»

Για τον πρώτο τελικό με τον Διομήδη μίλησε ο Γιάννης Αρβανίτης.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδας (ΟΧΕ) μίλησε ο προπονητής της Ένωσης, Γιάννης Αρβανίτης, και τόνισε πως η ομάδα του είναι το φαβορί για τον τίτλο του πρωταθλητή, αφού και καλύτερο ρόστερ από τον αντίπαλό της έχει, αλλά, και το πλεονέκτημα της έδρας.

«Η σειρά των τελικών δεν έχει δείξει ότι το πρώτο ματς είναι το σημαντικότερο» υπογράμμισε επίσης ο Έλληνας τεχνικός.

«Είμαστε το φαβορί, λόγω πλεονεκτήματος έδρας και καλύτερου ρόστερ. Έχουμε κερδίσει τέσσερα παιχνίδια, κάτι που μας δίνει από την μία πλευρά το αβαντάζ, αλλά ταυτόχρονα εγκυμονεί κινδύνους όπως χαλάρωση τους οποίους πρέπει να προσέξουμε για να μην μπούμε σε περιπέτειες.

Το κάθε παιχνίδι από τα τέσσερα ήταν διαφορετικό. Αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι η επίθεση μας είναι σε καλή κατάσταση, αλλά θέλουμε να βελτιώσουμε την άμυνα μας. Για να μην κρυβόμαστε, ειδικά σε ντέρμπι είναι πολύ δύσκολο να είσαι το ίδιο καλός σε επίθεση και άμυνα, αλλά θα προσπαθήσουμε να το καταφέρουμε. Η σειρά των τελικών δεν έχει δείξει ότι το πρώτο ματς είναι το σημαντικότερο. Το δεύτερο μέσα στο Άργος ίσως είναι το σημαντικότερο όσον αφορά την υπόθεση τίτλος».