Και πάλι “Παπ” στο προσκήνιο

Για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ενδέχεται να κινηθεί και πάλι η ΑΕΚ, αν δεν συνεχίσει στον Ατρόμητο.

Η αναζήτηση των παικτών που θα καλύψουν τη «γραμμή κρούσης» της ΑΕΚ, ενόψει της νέας περιόδου, φαίνεται πως βρίσκεται σε πρώτο πλάνο αυτή την ώρα για την Ένωση. Σύμφωνα με πληροφορίες, που προέκυψαν χθες ο Μπρίτο του Ατρόμητου είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει τους «κιτρινόμαυρους», σε περίπτωση που αποχωρήσει από το Περιστέρι, αλλά ενδεχομένως να μην είναι και ο μοναδικός.
Τις τελευταίες ώρες, στην ΑΕΚ ακούγεται ξανά το όνομα του Δημήτρη Παπαδόπουλου. Η σχέση του διεθνή επιθετικού με τον Γιώργο Παράσχο, που ανανέωσε ήδη το συμβόλαιό του με τον Ατρόμητο, δεν είναι η καλύτερη δυνατή και είναι πιθανό να μην συνεχίσει στους Περιστεριώτες τη νέα χρονιά.
Σε αυτό το ενδεχόμενο, οι «κιτρινόμαυροι» θα μπουν ξανά στο κόλπο της απόκτησής του, καθώς αντίστοιχη πρόταση του είχε γίνει και πέρσι, αν και είναι αμφίβολο κατά πόσο ο έμπειρος επιθετικός θα δεχθεί να αγωνιστεί στη Β’ Εθνική.
Την ίδια ώρα βέβαια, στην ΑΕΚ αναμένουν τις εξελίξεις στις υποθέσεις των Μπλάνκο και Τζιμπούρ και σε περίπτωση που οι δύο παίκτες μείνουν ελεύθεροι από τις ομάδες τους, θα γίνει προσπάθεια να φορέσουν ξανά τα κιτρινόμαυρα. Δεδομένου μάλιστα ότι αυτή τη στιγμή η υπόθεση Λάζοβιτς, φαίνεται να… κολλάει στο οικονομικό.