Γκούζντα: «Να εξασφαλίσουμε την έξοδο στην Ευρώπη»

Ο Λίμπερο της ΑΕΚ, Κόνραντ Γκούζντα, αναφέρθηκε σε αθλητική εφημερίδα για το περιστατικό της υγείας του στο ματς με τον Άρη καθώς και για τα πλέι οφ.

Ο Κόνραντ Γκούζντα ενώ αγωνιζόταν απέναντι στον Άρη στα μέσα του πρώτου σετ ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στην κοιλιά και αναγκαστικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εκτιμηθεί η κατάστασή του.

Ο Λίμπερο της ΑΕΚ δεν είχε κάτι σοβαρό και ετοιμάζεται να επιστρέψει στις προπονήσεις.

«Αισθάνθηκα πόνους στην κοιλιά και μου ήταν αδύνατο να συνεχίσω. Στα μέσα του πρώτου σετ πήγα στο νοσοκομείο με τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό και από αύριο θα επιστρέψω και πάλι στις προπονήσεις» δήλωσε ο Γκούζντα στην ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ.

Μετά το 3-0 επί των «κίτρινων» ο Δικέφαλος εξασφάλισε την 5η θέση στην κανονική περίοδο και θέλει να την κρατήσει και μετά το πέρας των πλει οφ για να βγει στην Ευρώπη.

«Θέλουμε να εξασφαλίσουμε την έξοδο στην Ευρώπη. Δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς αλλά στο κομμάτι που είναι στο χέρι μας, θα παλέψουμε για να διατηρήσουμε την 5η θέση και στα Play Off και να περιμένουμε να δούμε ποιος θα είναι πρωταθλητής. Και οι τέσσερις πρώτες ομάδες είναι καλές και θα είναι δύσκολη η ανάδειξη του νέου πρωταθλητή. Θα είναι πάντως επιτυχία για μας αν καταφέρουμε στην πρώτη μας χρονιά μετά την επιστροφή στην Α1 να βγούμε Ευρώπη και να έχουμε κατακτήσει ήδη το πρώτο τρόπαιο. Συνεχίζουμε έτσι ώστε την επόμενη χρονιά να είμαστε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί» είπε ολοκληρώνοντας ο Πολωνός.