Γεωργέας: «Ο πρώτος εφιάλτης τελείωσε»

Ανακουφισμένος από το ότι ΑΕΚ ξέφυγε από τον πρώτο της εφιάλτη δήλωσε ο Νίκος Γεωργέας.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Νίκος Γεωργέας σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Nova μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανναξιακό, χαρακτήρισε εφιαλτικές τις χρονιές της ΑΕΚ μακριά από τη SuperLeague.

Αναλυτικά: 

«Ο πρώτος εφιάλτης τελείωσε, ευτυχώς όλα καλά, πήγε καλά η χρονιά, ανεβήκαμε άνετα και τώρα θέλουμε να περάσουμε εξίσου άνετα και τον δεύτερο εφιάλτη και να πάμε εκεί που μας αξίζει, στη Σούπερ Λιγκ και όπως είδατε το κύπελλο το σηκώσαμε άτονα πολύ, να σηκώσουμε κύπελλα στη Σούπερ Λιγκ για να το χαρούμε με την καρδιά μας».

Για το τι κρατάει από όλη τη σεζόν:

«Απ’ όλη τη σεζόν κρατάς μόνο ότι η ομάδα ανέβηκε, δεν πιστεύω να θυμάται κανένας πόσα γκολ βάλαμε, πόσα γκολ φάγαμε, πόσες νίκες κάναμε σ’ αυτή την κατηγορία. Πιστεύω ότι από αύριο κιόλας πρέπει να την ξεχάσουμε αυτή την κατηγορία, δεν αξίζουμε, το ίδιο πιστεύω θα γίνει και του χρόνου και μετά να αρχίσουμε ξανά να γράφουμε ιστορία στη Σούπερ Λιγκ που αξίζει αυτή η ομάδα να’ ναι εκεί».

Για τη στήριξη του κόσμου:

«Εντάξει, ο κόσμος είναι ό,τι καλύτερο παρόλο και στη Γ’ Εθνική, είδατε πως ακολουθούσε μέσα-έξω, θέλω να τους δώσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, εγώ, οι συμπαίκτες μου, όλη η ομάδα και πιστεύω να μας στηρίξουν και του χρόνου για να πάει η ομάδα άνετα στη Σούπερ Λιγκ και πιστεύω στη Σούπερ Λιγκ να τους δώσουμε αυτά που αξίζουν, τίτλους».

Για το αν η συμμετοχή των τριών νεαρών παικτών στο σημερινό ματς ήταν το καλύτερο φινάλε:

«Πιστεύω ότι μπήκανε τρεις πιτσιρικάδες και δεν μπορούσε να υπάρχει καλύτερο φινάλε για την ομάδα, αλλά και για τα ίδια τα παιδιά που μπήκανε και παίξανε και πιστεύω απ’ του χρόνου να μπούνε κι άλλοι πιτσιρικάδες να παίξουνε γιατί η ομάδα έχει πολύ καλές ακαδημίες και πιστεύω θα βγάλει παίκτες απ’ τα σπλάχνα της».

Για το αν αντέχει ο ίδιος:

«Θα δούμε, πιστεύω όλα καλά θα πάνε».

Για το αν θα μείνει και τη νέα σεζόν στην ΑΕΚ:

«Δεν ξέρω ακόμα τίποτα, πιστεύω ναι. Θέλω.  Θα δούμε.  Μακάρι. Να’ μαστε καλά, υγεία πάνω απ’ όλα και όλα θα’ ρθούνε.  Η ομάδα να ανέβει Σούπερ Λιγκ και τώρα αν παίζει ο Γεωργέας, δεν παίζει, δεν έχει σημασία».

Για την παραμονή του Τραϊανού Δέλλα στην τεχνική ηγεσία:

«Είναι δικαίωση γι’ αυτόν.  Πιστεύω ότι άξιζε να μείνει με το έργο που έκανε φέτος, σ’ αυτή τη δύσκολη κατηγορία που όλες
οι ομάδες έπαιζαν κλεισμένες πίσω και βγήκαμε πρώτοι με 20 βαθμούς διαφορά.  Πιστεύω ότι το άξιζε και μακάρι να φτάσει και στη Σούπερ Λιγκ γιατί είναι καλός προπονητής».