Τι γράφτηκε στο φύλλο αγώνα με τον Διομήδη

Διαβάστε τι έγραψαν μετά το τέλος του αγώνα με τον Διομήδη στην Κυψέλη οι διαιτητές του ματς.

Η προκλητική συμπεριφορά του Διομήδη είχε ως αποτέλεσμα να αντιδράσει ο κόσμος της ΑΕΚ στη διάρκεια του πρώτου τελικού του πρωταθλήματος της Α1 χάντμπολ ανδρών και αυτό ήταν κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους διαιτητές, οι οποίοι κατέγραψαν τα άσχημα γεγονότα στο φύλλο αγώνα.

Αναλυτικά:

«Στο 28:17 του αγώνα φίλαθλοι των γηπεδούχων πέταξαν γιαούρτι στον αγωνιστικό χώρο δίπλα στον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας. Εκείνη την στιγμή υπήρχε ταιμ αουτ για τον καθαρισμό του γηπέδου.

Στο 69:58 του αγώνα εισήλθε φίλαθλος των γηπεδούχων στον αγωνιστικό χώρο και έπιασε την μπάλα που κατευθυνόταν προς την εστία και την πέταξε προς το τέρμα της φιλοξενούμενης ομάδας.

Στο ημίχρονο της παράτασης εισήλθαν φίλαθλοι των γηπεδούχων (περίπου 10) στον αγωνιστικό χώρο οι οποίοι απομακρύνθηκαν άμεσα από τους υπεύθυνους του γηπεδούχου σωματείου

Μετά το τέλος του αγώνα και ενώ οι διαιτητές βρισκόντουσαν στα αποδυτήρια, ο παρατηρητής του αγώνα είδε διαπληκτισμούς στην κερκίδα μεταξύ φιλάθλων όπου εισήλθε διμοιρία των ΜΑΤ και αποκατέστησε την τάξη, συγχρόνως πετάχτηκαν δύο κροτίδες από την πλευρά των φιλάθλων της ΑΕΚ».