Και τώρα «χτίσιμο»

Σύσκεψη κορυφής αναμένεται να γίνει στην ΑΕΚ μετά την ολοκλήρωση της χρονιάς.

Ο «εφιάλτης» της Γ’ Εθνικής πέρασε οριστικά για την ΑΕΚ, αλλά ακόμα έχει δρόμο για να επιστρέψει εκεί που ανήκει.

Η επόμενη ημέρα δεν περιλαμβάνει ξεκούραση για τους ανθρώπους της ΑΕΚ, αλλά κινήσεις για τη δημιουργία ενός δυνατού ρόστερ που θα περάσει άνετα από τη Football League και σε ένα χρόνο από τώρα θα γυρίσει στη SuperLeague.

Η πρώτη κίνηση έγινε, με την ανανέωση του συμβολαίου του Δέλλα, βάζοντας έτσι τέλος στις αμφιβολίες που υπήρχαν προς το πρόσωπο του.

Το πιο σημαντικό ζήτημα για την επόμενη χρονιά είναι οι εκκαθαρίσεις στο τωρινό ρόστερ. Στη σύσκεψη που θα γίνει παρουσία του προπονητή αλλά και των Λυμπερόπουλο και Μπάγεβιτς θα παρθούν αποφάσεις για τους παίκτες που θα συνεχίσουν στην ΑΕΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Λίγοι είναι οι παίκτες που θα συνεχίσουν στην ΑΕΚ τη νέα χρονιά: Γεωργέας, Πεταυράκης, Κορδέρο, Πλατέλλας, Ανάκογλου, Τσεβάς και Βούρας ή και Καραγκιολίδης.

Από κει και πέρα ερωτηματικά για την παραμονή τους αποτελούν οι Ντακόλ και Μπρέσεβιτς (λόγω προβλημάτων με τους τραυματισμούς τους), για τον Τσιρίλο υπάρχει αμφιβολία όσον αφορά την ηλικία του, Τζανετόπουλος και Τσουμάγκας ίσως τους δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία, ενώ οι υπόλοιποι οδεύουν προς αποχώρηση, εκτός από κάποιους νεαρούς παίκτες που ίσως να δοθούν δανεικοί.

Τέλος, σχετικά με τα μεταγραφικά, θα γίνουν άλλες 5-7 κινήσεις, εκτός των μεταγραφών που έχουν ήδη ολοκληρωθεί (Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Αραβίδης, Ντούνης, Ζόριτς, Σαρρής, Μάνταλος, Φαγέ, Σβάρνας, Κολοβέτσιος, Μπακάκης).