Δεν υπάρχει συμφωνία με Κατσουράνη

Καμία συμφωνία με τον διεθνή ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με δημοσίευμα ιστοσελίδας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του coppa.gr ο Κώστας Κατσουράνης λέει στο περιβάλλον του πως δεν υπάρχει συμφωνία με την ΑΕΚ, παρά την έντονη φημολογία που είχε αναπτυχθεί τον τελευταίο καιρό, για συμφωνία μεταξύ του διεθνή ποδοσφαιριστή και της Ένωσης.

Διαβάστε το ρεπορτάζ:

“Έντονη φημολογία αναπτύχθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης για τον Κώστα Κατσουράνη και το ενδεχόμενο να μετακινηθεί στην ΑΕΚ και αυτές τις φήμες τις αναπαρήγαγαν ορισμένα ειδησεογραφικά σάιτ στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με όσα έγραψαν, ο Κατσουράνης έδωσε τα χέρια με την ΑΕΚ για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του την νέα αγωνιστική περίοδο.

Πρέπει να αναφέρουμε πως το συμβόλαιο του Κατσουράνη με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται τον Ιούνιο.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα έλεγε ο ίδιος διεθνής άσος στο στενό του περιβάλλον, δεν έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ και ως εκ τούτου, την παρούσα χρονική στιγμή, δεν υπάρχει θέμα.

Παράλληλα από τον ΠΑΟΚ, μέχρι αυτή την στιγμή δεν είχε γίνει κάποια κρούση στον διεθνή μεσοεπιθετικό για να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Δικέφαλο του Βορρά. Οπως γίνεται κατανοητό, σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπάρχει από το περιβάλλον του διεθνή άσου, καμία συμφωνία δεν έχει επιτευχθεί”.