Αδιανόητο γκολ! (video)

Υποψηφιότητα για το γκολ της χρονιάς έθεσε ο Μπρούνο Σαβιέρ, ο οποίος με μια εντυπωσιακή προσπάθεια και χωρίς να αφήσει την μπάλα να πέσει στην άμμο, πέρασε όλους τους αντιπάλους του και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα σε αγώνα beach soccer! Δείτε σε VIDEO το εκπληκτικό τέρμα του.

Ο Μπρούνο Σαβιέρ θεωρείται ένας από τους κορυφαίους παίκτες beach soccer στον κόσμο και το παρακάτω video μπορεί να επιβεβαιώσει το γιατί.

Ο Βραζιλιάνος σημείωσε ένα εκπληκτικό γκολ στην αναμέτρηση κόντρα στην Γερμανία το περασμένο Σάββατο (17/5). Στη Βραζιλία μάλιστα, απαιτούν το εν λόγω τέρμα να θέσει υποψηφιότητα για το βραβείο Puskas και η αλήθεια είναι πως θα μπορούσε να διεκδικήσει με αξιώσεις την πρωτιά, παρά το γεγονός πως σημειώθηκε σε αγώνα beach soccer.

Συγκεκριμένα, ο Σαβιέρ, ξεκίνησε μια εντυπωσιακή προσπάθεια και χωρίς να αφήσει την μπάλα να πέσει στο έδαφος, πέρασε έναν έναν όλους τους αντιπάλους του και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό όσους παρακολουθούσαν από κοντά τον αγώνα.

 

Πηγή: contra.gr