Αφήνει την Κύπρο ο Αραμπατζής

Ο Γιάννης Αραμπατζής δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Ερμή Αραδίππου.

Το τέλος της συνεργασίας της με τον πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΚ, Γιάννη Αραμπατζή, ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση του Ερμή Αραδίππου. Όπω ς ανέφεραν οι Κύπριοι, ο Αραμπατζής δεν δέχτηκε την πολύ καλή προσφορά τους και αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού. Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Δε θα συνεχίσει στην ομάδα μας και τη νέα χρονιά ο ΓιάννηςΑραμπατζής. Ο Ελλαδίτης τερματοφύλακας θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού, η οποία θα μπορεί να του καλύπτει το συμβόλαιο που απαιτεί ο ίδιος.

Η διοίκηση έκανε πολύ καλή οικονομική πρόταση στον Αραμπατζή, όμως δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να καλύψει τα λεφτά που ζητά τη δεδομένη στιγμή η πλευρά του Ελλαδίτη πορτιέρo.

Η πολιτική μας σχετικά με το μπάτζετ δεν αλλάζει ούτε και τη νέα χρονιά. Θα δίνουμε όσα μπορούμε να πληρώνουμε τέλος του μήνα επειδή θεωρούμε το σημαντικότερο από όλα να είμαστε συνεπείς στις οικονομικές μας υποχρεώσεις κυρίως προς τους ποδοσφαιριστές μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Γιάννη Αραμπατζή για την πολύ μεγάλη συνεισφορά του στην ομάδα μας τη φετινή χρονιά και να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας».

Στο μεταξύ επήλθε οριστικά η συμφωνία με το Νίκο Παναγιώτου, ο οποίος και τυπικά θα είναι ο προπονητής της ομάδας της Αραδίππου και στη νέα αγωνιστική περίοδο».