Βούρας: «Πρέπει να συνηθίσουμε να παίρνουμε πρωταθλήματα, είμαστε στην ΑΕΚ»

Συνεχώς αυξάνονται οι απαιτήσεις στην ΑΕΚ όπως ανέφερε ο Ηλίας Βούρας.

Ο Ηλίας Βούρας μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM για τους παίκτες της ΑΕΚ που μπορούν να σταθούν στη FootballLeagueκαι τη SuperLeague αλλά και για τον Τραϊανό Δέλλα.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

Για την κατάκτηση του τροπαίου της Γ’ Εθνικής:

«Από την πρώτη στιγμή αυτός ήταν ο στόχος να ανέβουμε. Αυτό ήταν το αναμενόμενο. Πρέπει να συνηθίσουμε να παίρνουμε… πρωταθλήματα, γιατί είμαστε στην ΑΕΚ. Η φετινή ΑΕΚ ήταν μια καινούργια ομάδα και με πολλούς παίκτες βρισκόμασταν πρώτη φορά. Για να είσαι στην ΑΕΚ πρέπει να αποδεικνύεις πράγματα συνέχεια. Υπάρχει και ο κόσμος της ομάδας που θέλει πολλά, διότι είναι τεράστιος».

Για την παραμονή του προπονητή:

«Θα κάνει καλό. Ο προπονητής έχει περάσει σωστή φιλοσοφία στην ομάδα. Ξέρουμε τι θέλει και δουλεύουμε καλά στις προπονήσεις. Πιστεύω ότι θα παίζουμε πιο γρήγορα του χρόνου».

Για τα σενάρια περί αποχώρησης πολλών παικτών:

«Γράφτηκε για αρκετούς παίκτες κατά τη διάρκεια της σεζόν και ο καθένας γράφει ότι θέλει όπως ξέρετε. Δεν μπορούμε να τα παίρνουμε όλα υπ’ όψιν μας, διότι το ποιος θα μείνει στην ομάδα είναι καθαρά θέμα προπονητή και διοίκησης».

Για το αν μπορεί να ανταπεξέλθει αυτό το ρόστερ στη Football League:

«Υπάρχουν παιδιά που μπορούνε να ανταποκριθούνε στη Football League στην οποία έχω παίξει και στη Superleague. Δεν έχει καμία σχέση η με τη Football League η Γ’ Εθνική. Σίγουρα θα υπάρχει περισσότερη πίεση του χρόνου. Δεν θα είναι λογικό το να συμβεί το κάτι διαφορετικό. Πάντα θα ζητάνε παραπάνω από αυτό που θα δίνουμε».

Για το αν περιμένει διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού από τους αντιπάλους συγκριτικά με φέτος:

«Δεν θα αλλάξει κάτι, διότι όλες οι ομάδες θα δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να κερδίσουν την ΑΕΚ».

Για τη Νίκη Βόλου που έχει πολλές πιθανότητες να ανέβει στη Superleague:

«Δεν γίνεται να μην την παρακολουθώ την πορεία της. Έχω ζήσει πολλά και χαίρομαι για την ομάδα».