Νέο μοντέλο με πολυμετοχική σύνθεση

Την επόμενη χρονιά σχεδιάζουν στην ΑΕΚ, όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και διοικητικά, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να σκέφτεται την σύσταση της ΠΑΕ.

Η νέα ΠΑΕ δεν θα έχει έναν ιδιοκτήτη τον ίδιο, αλλά πρόθεσή του είναι, σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ», να ακολουθηθεί ένα μοντέλο πολυμετοχικότητας. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης σαφώς και θα ηγείται της προσπάθειας, ωστόσο δεν θα έχει ούτε το 51% των μετοχών. Μαζί του θα βρίσκονται κάποιοι επιφανείς επιχειρηματίες της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας, που θα έχουν σημαντικό ποσοστό μετοχών και λόγο στις αποφάσεις της ομάδας. Ηδη ο Πέτρος Παππάς εμφανίζεται «ζεστός» να εμπλακεί εκ νέου στα διοικητικά της ΑΕΚ, σε μια σαφώς πιο υγιή προσπάθεια, ενώ δεν αποκλείεται τον ίδιο δρόμο να ακολουθήσει και ο Πόλυς Χατζηϊωάννου. Εξάλλου και οι δύο έχουν δεσμευτεί να ενισχύσουν οικονομικά το πρότζεκτ του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Στις σκέψεις του Μελισσανίδη είναι να εμπλακεί και ο κόσμος στης ΑΕΚ στην ΠΑΕ, ακόμη και με θέσεις στο ΔΣ. Πρόκειται για ένα μοντέλο που ακολουθείται και στην «Δικέφαλος 1924 ΑΕ», για το νέο γήπεδο. Αυτό που θέλει ο «τίγρης» είναι μια ισχυρή πολυμετοχική σύνθεση στην ΠΑΕ, που σε συνδυασμό με το νέο γήπεδο, θα παρέχει τις βάσεις για να γίνει η ΑΕΚ και πάλι πρωταγωνίστρια.

wra_3-4-14