Προς ψήφιση το νομοσχέδιο για την “Αγιά Σοφιά”

Από την ερχόμενη Τετάρτη (28/5) μπαίνει στην τελική ευθεία το θέμα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, με την ψήφιση της νομοθετικής ρύθμισης στη Βουλή.

Η διοίκηση της ΑΕΚ ασχολείται εντατικά με το θέμα του νέου γηπέδου και πιέζει προς πάσα κατεύθυνση, ώστε να μην υπάρξουν μεγάλες καθυστερήσεις σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό.
Το μόνο που απομένει για να εκδοθούν οι άδειες για την ανοικοδόμηση της «Αγιάς Σοφιάς», είναι να περάσει από τη Βουλή η σχετική νομοθετική ρύθμιση. Όπως επιβεβαιώθηκε σήμερα από το πρόγραμμα εργασιών του κοινοβουλίου, το συγκεκριμένο θέμα είναι προγραμματισμένο προς συζήτηση από τη διαρκή επιτροπή παραγωγής και εμπορίου, η οποία θα συνεδριάσει το πρωί (10.00) της επόμενης Τετάρτης (28/5) στην αίθουσα «Προέδρου Αθανασίου Κωνστ. Τσαλδάρη», με αντικείμενο: «Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής «Νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας – Αττικής, Νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Θεσσαλονίκης και άλλες διατάξεις»». Εισηγητές του νομοσχεδίου θα είναι οι βουλευτές Διονύσιος Σταμενίτης (Νέα Δημοκρατία) και Αφροδίτη Θεοπεφτάτου (ΣΥΡΙΖΑ).