Ταλέντο από τη Ρόδο στην ΑΕΚ

Τον 14χρονο Μανώλη Μπακίρη, ενέταξε η ΑΕΚ στις Ακαδημίες της.

Τα… δίχτυα τους σε όλη την Ελλάδα έχουν απλώσει οι άνθρωποι των τμημάτων υποδομής της ΑΕΚ, προκειμένου να εντοπίσουν τα μεγαλύτερα ταλέντα στις μικρές ηλικίες. Ένας εξ αυτών είναι ο 14χρονος Μανώλης Μπακίρης, από την Ρόδο. Ο νεαρός φοιτά στο Κολέγιο της Ρόδου, το οποίο μάλιστα ήταν αυτό που ανακοίνωσε τη μετακίνησή του στην Ένωση, κάνοντας ιδιαίτερα μνεία στο ήθος και το ταλέντο του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διεύθυνση του Κολεγίου Ρόδου και οι εκπαιδευτικοί, συγχαίρουν θερμά το μαθητή της Β’ τάξης Γυμνασίου του εκπαιδευτηρίου, Μανώλη Μπακίρη, την οικογένειά του, τους προπονητές και το σύλλογό του «Αρένα» για τη μεγάλη του διάκριση να ενταχθεί στο δυναμικό των ακαδημιών ποδοσφαίρου της μεγάλης και ιστορικής ομάδας της ΑΕΚ.

Ο Μανώλης Μπακίρης που θεωρείται από ειδικούς του ποδοσφαίρου ως μεγάλο ταλέντο, συνδυάζει την αγάπη για τα γράμματα και τον αθλητισμό. Διακρίνεται για τη φιλομάθεια του, για το ήθος του, την επιμονή και την αγωνιστική του διάθεση. Είναι πολύ αγαπητός ανάμεσα στους συμμαθητές του και παρά την επιτυχία του παραμένει ταπεινός».