Οι πρώτες δοκιμές ενόψει Μουντιάλ

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας στον Άγιο Κοσμά ενόψει του Μουντιάλ.

Συγκεκριμένα, στη σημερινή προπόνηση οι Έλληνες παίκτες δούλεψαν μία ώρα και σαράντα πέντε λεπτά υπό τις οδηγίες του Φερνάντο Σάντος.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, έκανε τις πρώτες του δοκιμές για το αρχικό σχήμα με το οποίο σκοπεύει να παρατάξει την Ελληνική αποστολή.

Αρχικά, έκανε δίτερμα και στη συνέχεια έδωσε προσοχή στις ασκήσεις τακτικής, κυκλοφορία της μπάλας και κίνηση χωρίς αυτή.

Έτσι λοιπόν, κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Καρνέζης, ο οποίος μπροστά του είχε τους Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο, Μανωλά και Χολέμπας.

Ως «εξάρι» χρησιμοποίησε τον Κατσουράνη, έχοντας ως εσωτερικούς μέσους τον Μανιάτη και τον Καραγκούνη. Αυτή ήταν η μοναδική αλλαγή σε σχέση με τη χθεσινή, στην οποία ο Τζιόλης έπαιξε ως «εξάρι» με εσωτερικούς μέσους τον Μανιάτη και τον Κατσουράνη. Ωστόσο, αυτό έγινε κατά τη διάρκεια άσκησης και όχι σε δίτερμα.

Την τριάδα της επίθεσης αποτέλεσαν οι Σαλπιγγίδης, Σαμαράς  και Μήτρογλου.

Ευχάριστο είναι το γεγονός πως κανένας από τους παίκτες δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού παρά το γεγονός πως οι προπονήσεις είναι ιδιαίτερα απαιτητικές.

Οι διεθνείς παίκτες είναι ελεύθεροι από σήμερα το μεσημέρι και θα επιστρέψουν αύριο το βράδυ στο ξενοδοχείο. Τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί διπλή προπόνηση το πρωί στις 10:00 (ανοιχτή για το κοινό και τα ΜΜΕ) και το απόγευμα στις 17:30 (κλειστή).