Προς ανανέωση ΑΕΚ και Puma

Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να επικυρωθεί η συμφωνία της ΑΕΚ με τον χορηγό αθλητικού υλικού, που εκτός απροόπτου θα είναι εκ νέου η Puma.

Στην… τελική ευθεία έχουν μπει οι διαπραγματεύσεις των ανθρώπων της ΑΕΚ με τις εταιρίες ένδυσης, οι οποίες θα προμηθεύσουν την ομάδα με αθλητικό υλικό την επόμενη σεζόν.
Όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει, οι υπεύθυνοι του συλλόγου έκαναν αρκετές επαφές το προηγούμενο διάστημα, προκειμένου να καταλήξουν στην οριστική τους απόφαση και όπως φαίνεται τις προσεχείς ημέρες θα υπογραφούν τα σχετικά συμβόλαια με την εταιρία που προκρίθηκε ως η τελική επιλογή.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΕΚnea.gr, αυτή την ώρα το πιθανότερο είναι πως θα ανανεωθεί η συνεργασία της Ένωσης με την Puma. Άλλωστε οι δύο πλευρές έχουν μια άψογη συνεργασία τα τελευταία χρόνια και αμφότερες επιθυμούν τη συνέχισή της.
Από τη μία η ΑΕΚ, διότι είναι απόλυτα ικανοποιημένη από την συγκεκριμένη εταιρία και από την άλλη η Puma, διότι θέλει να διατηρήσει τη συνεργασία της με μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αν συμβεί αυτό μάλιστα, η επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών, θα αφορά τα δύο επόμενα έτη.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΑΓΚΑΣ