Οδηγίες από Διομήδη

Οδηγίες δίνει ο Διομήδης Άργους για τον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος χάντμπολ, που θα γίνει κόντρα στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στην σύσκεψη για τον 2ο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Χάντμπολ Ανδρών, μεταξύ Διομήδη Άργους-ΑΕΚ, που θα γίνει την Τρίτη 27/5/2014 (20:00 OTE TV), στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου, που πραγματοιήθηκε χθες στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας στο Ναύπλιο, αποφασίστηκαν τα εξής:

Δεν θα εκδοθούν εισιτήρια για το εν λόγω αγώνα. Στο Κλειστό γήπεδο Νέας Κίου θα εισέλθουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας του Διομήδη Άργους.

Δεν θα χορηγηθούν εισιτήρια στην φιλοξενούμενη ομάδα (ΑΕΚ), θα δοθούν 15 προσκλήσεις για τις ανάγκες της Διοίκησης.

Με βάση τα ανωτέρω, θα θέλαμε να επισημάνουμε στους φιλάθλους μας τα ακόλουθα:

Οι πύλες θα ανοίξουν στις 18:45 και θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες στάθμευσης το parking του Δημοτικού Σχολείου.

Θερμή παράκληση προς όλους τους φιλάθλους για έγκαιρη προσέλευση, τουλάχιστον μισή ώρα πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Δεν υπάρχει λόγος να τεθεί υπό ρίσκο η είσοδος των κατόχων διαρκείας μας στο γήπεδο, λόγω της περιοριμένης χωρητικότητας του γηπέδου και των υψηλών μέτρων ασφαλείας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6958758467 (κα Σουλάνδρου). Για περαιτέρω λεπτομέρειες, ερωτήσεις, διευκρινίσεις και γενικότερα για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων και των χορηγών μας.

Ο 2ος τελικός την Τρίτη είναι γιορτή. Ντυνόμαστε στα χρώματα των Λύκων, γεμίζουμε το γήπεδο και στηρίζουμε την ομάδα μας on Diomidis way!!!».