Πυροβολισμοί στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ!

Χαμός και κινητοποίηση από Αντιτρομοκρατική και αστυνομία

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία, μετά τον εντοπισμό τρύπας από σφαίρα στα τζάμια και την ψευδοροφή του δεύτερου και τρίτου ορόφου των γραφείων του ΠΑΣΟΚ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη. Σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστοι πυροβόλησαν πιθανότατα, μεταξύ πέντε με επτά τα ξημερώματα, προς τα γραφεία, από την πίσω πλευρά του κτηρίου που βλέπει στην οδό Μαυρομιχάλη.

Οι αστυνομικοί εικάζουν ότι οι δράστες επέλεξαν εκείνη την ώρα καθώς αλλάζει η ασφάλεια στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και τα μέτρα ασφαλείας είναι πιο χαλαρά. Επίσης σημειώνεται ότι έως τις 2 τα ξημερώματα στα γραφεία υπήρχε αρκετός κόσμος.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της αντιτρομοκρατικής, η οποία έχει αποκλείσει την περιοχή, ερευνώντας τα ευρήματα. Από την έρευνα που έχει γίνει, έως τώρα, από κλιμάκιο της αστυνομίας στον χώρο, προκύπτει ότι πιθανότητα οι πυροβολισμοί ερίφθησαν από τη γωνία Μαυρομιχάλη και Βαλτετσίου, όπου βρέθηκε και ένας κάλυκας από καλάσνικοφ. Με αυτά τα δεδομένα αυτό που ερευνά τώρα η αντιτρομοκρατική είναι πίσω από την επίθεση να βρίσκεται η ομάδα του Νίκου Μαζιώτη.

Αναστατωμένοι είναι οι εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ από την επίθεση, καθώς θα μπορούσαν να υπάρχουν ακόμα και εκείνη την ώρα άτομα μέσα στο γραφείο, λόγω των εργασιών για τις εκλογές. Σε επικοινωνία που είχε το protothema.gr με το γραμματέα του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιο ευρωβουλευτή με την Ελιά, Νίκο Ανδρουλάκη, ο ίδιος εξέφρασε την ανησυχία του για την επίθεση, τονίζοντας παράλληλα ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν τρομοκρατείται, συνεχίζει να αγωνίζεται».

 

Πηγή: protothema.gr