Τι λένε οι εφημερίδες για τα αποτελέσματα των εκλογών

Διαβάστε τι γράφουν οι εφημερίδες αναφορικά με τα αποτελέσματα των χθεσινών εκλογών τα οποία, πιθανώς και να επηρεάζουν την Ένωση και τις κινήσεις της για την «Αγιά Σοφιά». Τι συνέβη με την νέα ΑΕΚ, που εχθές προπονήθηκε στα Σπάτα για πρώτη φόρα.

Αναλυτικά τα δημοσιεύματα:

Goal

«Καμία ανησυχία» είναι ο τίτλος της εφημερίδας η οποία αναφέρει ότι η εκλογή Βασιλόπουλου στη Νέα Φιλαδέλφεια δεν επηρεάζει το σχέδιο για το γήπεδο.

Sportday

«Το νέο ρόστερ και η επαφή με το νέο δήμαρχο» είναι ο τίτλος της εφημερίδας.

Livesport

«Σίγουρη για το γήπεδο» είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία αναφέρει ότι δεν άρεσε στην ΑΕΚ η εκλογή Βασιλόπουλου αλλά δεν ανησυχεί. Βεβαιότητα στην Ένωση ότι δεν κινδυνεύει το γηπεδικό πρότζεκτ. Ο νέος δήμαρχος δεν είχε πάρει ξεκάθαρη θέση για την «Αγιά Σοφιά». Κανέναν πρόβλημα με την καινούρια τάξη πραγμάτων.

Ώρα των σπορ

«Από αύριο η ΑΕΚ 2014-15», προσκλητήριο στα Σπάτα για όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΚ που δεν έχουν πλέον υποχρεώσεις με τις τωρινές ομάδες τους. Πρώτη για Αραβίδη, Λαμπρόπουλο, Ντούνη, Ανέστη, Φαγιέ, Κολοβέτσιο, Μπακάκη και Σβαρνά.

Θα αλλάξουν τα δεδομένα για ΠΑΠ; Θρίλες μέχρι πρωίας στην Περιφέρεια. Αγώνας για ιερό σκοπό με την πρώτη ομάδα και τους Παλαίμαχους σε μια διπλή αναμέτρηση με την Δόξα Αγίας Άννας