Προχωράει του Ζέκα

Θετικά προχωράει το συμβόλαιο συνεργασίας του Ζέκα.

Ο μάνατζερ του Κάρλος Ζέκα εμφανίζεται σίγουρος πως ο Πορτογάλος παίκτης θα υπογράψει σύντομα το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, το συμβόλαιο συνεργασίας με το «τριφύλλι» θα έχει χρονική διάρκεια μέχρι το 2017.

Ο εκπρόσωπος του Ζέκα αποκάλυψε στην εφημερίδα «Goal» πως έχει έρθει σε επαφή με τον Παναθηναϊκό αρκετές φορές και πως σύντομα θα τελειώσει θετικά το θέμα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Έχουμε μιλήσει πολλές φορές με τον Παναθηναϊκό, έχουμε την πρόταση του στα χέρια μας και το θέμα έχει προχωρήσει πολύ. Υπάρχουν κάποια ζητήματα που θα πρέπει να τακτοποιηθούν πριν μιλήσουμε για τελική συμφωνία και υπογραφές. Δεν νομίζω πως θα υπάρξει πρόβλημα. Όλα δείχνουν πως θα συμφωνήσουμε. Ο Παναθηναϊκός τον θέλει κι ο Κάρλος θέλει πολύ να μείνει στην ομάδα. Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά.

Μέσα στις επόμενες δέκα μέρες θα έρθω στην Ελλάδα για τις τελικές επαφές με τον Νίκο Νταμπίζα, προκειμένου να τελειώσουμε το θέμα. Ήταν να έρθω προ ημερών, αλλά οι υποχρεώσεις μου δεν μου επέτρεψαν να κάνω το ταξίδι».

Τέλος, ο Γκονζάλβες αναφέρθηκε και στο τροχαίο του Νίκου Νταμπίζα:

«Ενημερώθηκα γι’ αυτό το πολύ άσχημο συμβάν. Είναι πραγματικά μία πολύ δύσκολη στιγμή για τον Νίκο. Δεν έχω μιλήσει ακόμα μαζί του, γιατί σίγουρα αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι να ηρεμήσει και να ξεπεράσει τα χτυπήματά του, αλλά και το ισχυρό ψυχολογικό σοκ από αυτό που έγινε. Θα επικοινωνήσω μαζί του μέσα στις επόμενες μέρες. Είναι πολύ δυνατός χαρακτήρας και είμαι σίγουρος πως θα επιστρέψει δυνατός από αυτή την περιπέτεια. Του εύχομαι ολόψυχα περαστικά και κουράγιο σ’ αυτή τη δύσκολη προσωπική του στιγμή».