
Οι άνθρωποι της ΑΕΚ εμφανίζονται σίγουροι πως δεν θα υπάρξουν εμπόδια για την κατασκευή του γηπέδου, με το αποτέλεσμα των Αυτοδιοικητικών εκλογών.
Μπορεί να προτιμούσαν την εκλογή Γεωργαμλή και Σγουρού, ωστόσο οι ιθύνοντες της ΑΕΚ πιστεύουν πως θα υπάρξει καλή συνεργασία τόσο με τον Άρη Βασιλόπουλο, όσο και με τη Ρένα Δούρου. Το βέβαιο είναι πως στην ΑΕΚ δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν κανένα βήμα προς τα πίσω και καμία υποχώρηση σχετικά με τη κατασκευή του γηπέδου. Εξάλλου, τα χρήματα από την Περιφέρεια για το γήπεδο είναι «κλειδωμένα» σε λογαριασμό της ΑΕΚ.
Τα δύο θέματα που εκκρεμούν είναι η ψήφιση του νομοσχεδίου που θα γίνει μετά τις 28 Μαΐου, και στις 12 Ιουνίου θα μπει το θέμα στην Ολομέλεια, ενώ μετά από μία εβδομάδα θα τεθεί προς ψήφιση από τη Βουλή και πλέον θα εκκρεμεί η έκδοση των αδειών για να αρχίσουν τα έργα.
Τέλος, το συμβούλιο της Ερασιτεχνικής προβλέπεται να εγκρίνει το παραχωρητήριο στην «Δικέφαλος 1924».