Βέρμπης: «Αν δεν ήταν η ΑΕΚ θα διεκδικούσαμε την άνοδο»

O πρώτος σκόρερ της Γ Εθνικής Δημήτρης Βέρμπης μιλάει για την χαμένη ευκαιρία της ομάδας του εξαιτίας της παρουσίας της ΑΕΚ

Το “κανόνι” της Κηφισιάς και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Δημήτρης Βέρμπης αποφάσισε να μιλήσει για την φετινή χρονιά της ομάδας του, επισημαίνοντας την παρουσία της “Ένωσης” στην Γ Εθνική η οποία στέρησε από την ομάδα του την ευκαιρία της ανόδου στην Football League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή στην “Ώρα των Σπορ”:

«Είμαι χαρούμενος τόσο για την παρουσία μου, όσο και για το γεγονός ότι η ομάδα κατάφερε να πετύχει τον στόχο της. Η χρονιά κύλησε έτσι όπως την είχαμε σχεδιάσει αφού στόχος μας αναγκαστικά λόγο της παρουσίας της ΑΕΚ ήταν η κατάληψη της 2ης θέσης. Από εκεί και πέρα, αυτό τον τίτλο θέλω να τον αφιερώσω σε πολλούς και πιο συγκεκριμένα θα τον χώριζα σε πολλά κομμάτια για να τον μοιράσω στους συμπαίκτες μου οι οποίοι με βοήθησαν να πετύχω τα 29 τέρματα αλλά και στην ομάδα».

Για την νέα σεζόν σχολίασε τα εξής: «Εφόσον δε θα υπάρχει ομάδα ανάλογου βεληνεκούς, όπως της ΑΕΚ, θεωρώ ότι ο σύλλογος διαθέτει όλα τα φόντα ώστε να πρωταγωνιστήσει. Αυτός θα είναι ξεκάθαρα ο στόχος της αν και το σημαντικότερο λόγο σε αυτό το κομμάτι τον έχει η διοίκηση και όχι εγώ».