Σαμαράς: «Θα κριθεί στις λεπτομέρειες»

Το ντέρμπι των δύο καλύτερων ομάδων του πρωταθλήματος πλησιάζει

O Νίκος Σαμαράς έκανε μερικές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες αναφορικά με τον αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Διομήδη για το Ελληνικό πρωτάθλημα Χάντμπολ. Ο έμπειρος παίκτης της ομάδας του Άργους έδωσε μία συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΧΕ σχολιάζοντας το μεγάλο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής.

Αναλυτικά:

«Πιστεύω θα είναι ένα αμφίρροπο ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Και οι δύο ομάδες είναι δυνατές με παίκτες υψηλού επιπέδου. Είναι ένα παιχνίδι που στο οποίο εμείς δεν έχουμε περιθώρια ήττας. Πρέπει να οδηγήσουμε την σειρά σε 3ο ματς».

Για τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα κόντρα στην ΑΕΚ: «Είναι αλήθεια ότι χάσαμε όλα τα παιχνίδια κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε ταλαιπωρηθεί πολύ φέτος με τραυματισμούς. Επίσης είναι πραγματικότητα ότι ο αντίπαλος είναι πλήρης σε κάθε θέση και διαθέτει φοβερές μονάδες. Το ότι έχουμε χάσει 5 φορές φέτος αυτό μας πεισμώνει περισσότερο, παρά μας ρίχνει την ψυχολογία. Δεν θέλουμε να κερδίσει πάλι η ΑΕΚ το πρωτάθλημα στην έδρα μας».

Για το αν ο Διομήδης πρέπει να στηριχτεί στην εμφάνιση του πρώτου τελικού: «Η ΑΕΚ έχει τρωτά σημεία και πρέπει να τα εκμεταλλευτούμε. Κάναμε ένα καλό ματς στην Κυψέλη. Κρατάμε την τακτική μας και τα καλά στοιχεία. Θα πατήσουμε πάνω σε αυτή μας την εμφάνιση για να την ολοκληρώσουμε αυτή την φορά με νίκη

Στην Νέα Κίο η έδρα μας είναι πιο καυτή και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».