Δέλλας: “Έχω καταλήξει για τις εισηγήσεις μου”

Έτοιμος για την επόμενη μέρα ο τεχνικός της ΑΕΚ

Ξεκάθαρες δηλώσεις έπειτα από το φιλανθρωπικό φιλικό με την Δόξα Αγίας Άννας από τον Τραϊανό Δέλλας σ’ ότι αφορά την επόμενη μέρα της ΑΕΚ και της στελέχωσης του ρόστερ του ποδοσφαιρικούς τμήματος. Ο προπονητής της “Ένωσης” απάντησε τα εξής στην ερώτηση σχετικά με την σύσκεψη για τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας:

«Αυτό περιμένουμε να γίνει την επόμενη εβδομάδα. Να τελειώσουν πρώτα οι προπονήσεις και όσες έχουν απομείνει. Και μετά να καθίσουμε να προγραμματίσουμε για τη νέα σεζόν για να είμαστε έτοιμοι από την αρχή. Όπως σας έχω πει, οι σκέψεις μου είναι κατασταλαγμένες για το τι πρέπει να γίνει. Θα κάνω τις εισηγήσεις μου στον κ. Μπάγεβιτς και στον κ. Λυμπερόπουλο και από εκεί και πέρα θα αποφασίσουν τι είναι καλύτερο να γίνει».
Σ’ ότι αφορά τον σημερινό αγώνα: «Ακόμη και στο τέλος της περιόδου η ΑΕΚ δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο και είναι μέρος της δουλειάς που κάνει η ΑΕΚ» και πρόσθεσε: « Ήθελα να δω κάποια από τα παιδιά που έρχονται από πίσω. Φαίνεται πως η δουλειά στις Ακαδημίες έχει αποτέλεσμα, αλλά τα παιδιά θέλουν ακόμη πολύ δουλειά. Όμως, αυτός είναι ο στόχος μας. Να εμπλουτιστεί κάποια στιγμή η ομάδα από τα νεαρά παιδιά. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους προπονητές των Ακαδημιών, τον κ.Ζήκο, τον κ.Μπουρακί. Αυτοί θα κρίνουν αν αυτά τα παιδιά μπορούν να αντέξουν μια προετοιμασία πρώτης ομάδας. Χαρά μου θα είναι να δουλέψω με νεαρά παιδιά».