Κυπελλούχες οι Κορασίδες

Το φιλικό τουρνουά που διεξάχθηκε στη Χίο, κατέκτησαν οι νεαρές αθλήτριες της Ένωσης.

Η ομάδα κορασίδων της ΑΕΚ συμμετείχε στο φιλικό τουρνουά στη Χίο το περασμένο σαββατοκύριακο, όπου κατέκτησε την πρώτη θέση, επικρατώντας στον τελικό με 3-1 σετ του Νηρέα Α’’(25-18, 21-25, 17-25, 21-25).

Ο τεχνικός της ομάδας της Χίου Γιάννης Λύκος δήλωσε για το ματς: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τα κορίτσια μου. Η ομάδα μας είναι ηλικιακά μικρότερη με βάση τα κορίτσια γεννηθείς 1999, οπότε στόχος μας είναι τα κορίτσια να μαζέψουν όσο περισσότερες εμπειρίες μπορούν με στόχο σε δύο χρόνια να είμαστε έτοιμοι για μία διάκριση. Φυσικά και φέτος βάζουμε στόχο το πρωτάθλημα Ζ” περιφέρειας και αν προκριθούμε μία αξιόλογη πορεία στο πανελλήνιο.

Ένα ακόμα που κάνει την εμφάνιση μας απόλυτα επιτυχημένη είναι η έλλειψη αγώνων, αρκεί να σκεφτούμε μόνο ότι ήταν οι δύο πρώτοι αγώνες για φέτος για την ομάδα των κορασίδων, την ίδια στιγμή που η ΑΕΚ έχει στη πλάτη της σχεδόν 30 ματς επίσημα. Νομίζω το ότι καταφέραμε να πάρουμε δύο σετ από μία τόσο καλή ομάδα, είναι ένας μικρός άθλος» και πρόσθεσε: «Τέλος θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της ΑΕΚ για την τιμή που μας έκανε και εύχομαι να τους ξαναπετύχουμε στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος».

Πηγή: sportschios.gr