Αρβανίτης: «Δεν υπάρχουν προβλέψεις»

Για τον τελικό απέναντι στον Διομήδη, μίλησε ο τεχνικός της Ένωσης και επισήμαινε πως η ομάδα του θα προσπαθήσει να κατακτήσει το πρωτάθλημα, μέσα στο Άργος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο coppa.gr:

Για το τι ζητάει από την ομάδα του: «Σαφέστατα ένα καλύτερο ξεκίνημα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι στην Κυψέλη. Περισσότερη συγκέντρωση και πιο καθαρό μυαλό. Το παιχνίδι των ομάδων είναι συγκεκριμένο, δεν υπάρχουν εκπλήξεις. Ξέρουμε ότι μας περιμένει ένα επικίνδυνο ματς σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Ο Διομήδης έχει το δικαίωμα να λέει πως έχει πρώτο λόγο».

Για το ποια ομάδα έχει το άγχος:
«Για τον Διομήδη είναι παιχνίδι δίχως αύριο. Έχει μεγαλύτερη πίεση αυτή την στιγμή. Εμείς έχουμε μια ευκαιρία ακόμα, αλλά σίγουρα στόχος μας είναι να τελειώσουμε τον τίτλο αύριο. Νομίζω ότι αν στα κρίσιμα λεπτά ελέγχουμε το ματς θα έχουμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε».

Για το αν περιμένει κλειστό παιχνίδι: «Όλα τα παιχνίδια που δώσαμε μέχρι τώρα ήταν διαφορετικά. Δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις. Θωρώ όμως πως δύσκολα κάποια από τις δύο ομάδες θα ξεφύγει στο σκορ. Οι επιθέσεις είναι πολύ βελτιωμένες στα τελευταία παιχνίδια».

Για την ήττα από τον Διομήδη πριν ενάμιση χρόνο:
«Ήταν μια χρονιά πέρσι που ξεκίνησε τραγικά με αυτό το ματς, αλλά τελείωσε ιδανικά με το νταμπλ. Ήταν μια πολύ δύσκολη ημέρα για την ομάδα και για εμένα προσωπικά, αλλά παράλληλα απίστευτο μάθημα για όλους μας. Ήταν η χειρότερη εμφάνιση της ΑΕΚ με εμένα στον πάγκο, έχοντας φυσικά τόσο καλό ρόστερ. Μετά από καιρό όμως μπορώ να πω ότι εκείνη η ήττα τελικά μας χάρισε το νταμπλ. Μας ανάγκασε σε έντονο προβληματισμό, ψαχτήκαμε και μας έδωσε απίστευτες γνώσεις, τις οποίες και χρησιμοποιήσαμε για να πανηγυρίσουμε στο τέλος της χρονιάς δύο τίτλους».