Ήθελε «καθαρή νίκη» η Γιακουμή

Η Δήμητρα Γιακουμή επισήμανε πως στόχος στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ήταν η «καθαρή» νίκη.

Η αρχηγός της ΑΕΚ σε δηλώσεις της μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό σημείωσε πως αρχικός στόχος ήταν η «καθαρή νίκη».

Αυτό δεν επιτεύχθηκε αφού οι φιλοξενούμενες κατάφεραν να κερδίσουν το τρίτο σετ του αγώνα με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται 3-1.

«Θέλαμε την καθαρή νίκη και μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο γι’ αυτό. Πιέσαμε αρκετά αλλά στο τρίτο σετ χαλαρώσαμε λίγο κάναμε και μερικά λαθάκια και το χάσαμε. Σημασία βέβαια έχει η νίκη και θα πάμε το Σάββατο τώρα για να κάνουμε το 2-0 και να διεκδικήσουμε τον τίτλο στους τελικούς» είπε η Γιακουμή στο ΑΕΚ1924.gr.

Η Γιακουμή ήταν και εκ των κορυφαίων του αγώνα με τους «πράσινους» έχοντας 15 πόντους, ένα άσσο και τέσσερα μπλοκ. Όμως, τονίζει στις δηλώσεις της ότι εκείνο που φέρνει την επιτυχία στην φετινή ΑΕΚ είναι η ομαδικότητα και όχι η ατομική επίδοση της κάθε αθλήτριας.

«Για να μπορέσει να έρθει η επιτυχία ειδικά στο άθλημα μας, πρέπει να μπορέσουμε όλες μαζί να συνεισφέρουμε έτσι ώστε να έρθει η νίκη. Κάθε μία συμβάλει διαφορετικά στον αγωνιστικό χώρο και από την στιγμή που η υποδοχή μας είναι αρκετά καλή μπορούμε να απειλήσουμε απ’ όλες τις ζώνες και πιστεύω ότι με την πίεση του σέρβις και το γεγονός ότι έχουμε αρκετά καλό μπλοκ δυσκολεύουμε περισσότερο τον αντίπαλο».

Επίσης, υπογράμμισε πως καμιά άλλη φορά στην καριέρα της δεν συνάντησε τόσο θερμό κόσμο όσο αυτός της Ένωσης, ο οποίος της δίνει ενέργεια στο παιχνίδι της.

«Δεν πιστεύω ότι υπάρχει τέτοιος κόσμος αλλού και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που το βιώνω αυτό. Είναι διαφορετικό το να αγωνίζεσαι με τόσους πολλούς φιλάθλους και να σου δίνουν όλη αυτή την ενέργεια και για τον λόγο αυτό δίνουμε κι εμείς το κάτι παραπάνω. Χαίρομαι πραγματικά και ελπίζω να είναι πάντα δίπλα μας και στο τέλος να χαμογελάσουμε όλοι μαζί» ολοκλήρωσε η Γιακουμή.