Η ανακοίνωση του Σ.Φ. Ηρακλείου Κρήτης

Ανακοίνωση για τα εμπόδια που πιθανόν να αντιμετωπίσει σχετικά το γήπεδο εξέδωσε ο Σ.Φ. Ηρακλείου Κρήτης.

Ανακοίνωση σχετικά με τα εμπόδια που ενδέχεται να αντιμετωπίσει η ΑΕΚ επιστρέφοντας στη Νέα Φιλαδέλφεια, εξέδωσε ο Σ.Φ Ηρακλείου Κρήτης 1974.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι αυτοδιοικητικές εκλογές στην Περιφέρεια Αττικής και τον Δήμο Ν . Φιλαδέλφειας μας οδηγούν σε μία στάση εγρήγορσης για το τι μέλλει γενέσθαι .

Σεβόμαστε την άποψη και την ψήφο κάθε πολίτη , για το καλό του τόπου του , αφού αυτός είναι που ξέρει καλύτερα .

Αυτό όμως που μας ενδιαφέρει πρώτιστα , είναι το ΚΑΛΟ και το ΔΙΚΑΙΟ της αγαπημένης μας ομάδας .

Διαβάζοντας κάποια «πολιτικές ντρίπλες» σήμερα , και έχοντας στο μυαλό μας την σύγχυση που επικρατεί σε κάποια πολιτικά κόμματα σχετικά με το γήπεδο της ΑΕΚ, θέλουμε να σας επισημάνουμε:

1) Οι πρόγονοι μας στην Κρήτη το 1940 , αντιμετώπιζαν με τα χέρια και με φτυάρια τα επίλεκτα τμήματα του Γερμανικού φασισμού που έσκασαν μύτη από τον ουρανό και κατάφεραν να τους κατατροπώσουν εύκολα και να μιλάει όλος ο κόσμος γι’ αυτούς . Οι απόγονοι αυτών των ηρώων έχουν περισσότερα μέσα στα χέρια τους , για να κατατροπώσουν τους «κόκκινους» φασίστες ( ποδοσφαιρικής φύσης ο προαναφερόμενος χρωματισμός) .

2) Θα μας βρει μπροστά του και θα αντισταθούμε σθεναρά σε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ τολμήσει να βάλει εμπόδια στο αναφαίρετο δικαίωμα μας σαν φίλαθλοι , να ξαναφτιάξουμε το «σπίτι» μας στην Ν. Φιλαδέλφεια , ΕΚΕΙ που υπήρχε και δεν ενοχλούσε κανέναν.

3) Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ είναι πολλοί , περισσότεροι απ’ ότι φαντάζεστε και να είστε σίγουροι , ότι είμαστε αποφασισμένοι ΓΙΑ ΟΛΑ , εάν αισθανθούμε ξανά κρατική και πολιτική δυσλειτουργία ( όπως τους ανύπαρκτους ελέγχους στα ταμεία μας , με αποτέλεσμα να γίνεται πάρτι από επιτήδειους ) , κρατική και πολιτική κοροϊδία ( όπως όταν η Φιλαδέλφεια σε μία μέρα βγήκε από τα Ολυμπιακά έργα και μπήκε το «Καραισκάκης» του Κόκκαλη ) , κρατική και πολιτική αδιαφορία ( όπως το να κρατάει μία δίκη 10 χρόνια , προκειμένου να καταστραφεί μία ομάδα ) .

4) ΤΕΛΟΣ να υπενθυμίσουμε ότι ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ έχει πολλούς «κουζουλούς» που δεν θα διστάσουν να βρίσκονται εκεί που κανείς δεν τους περιμένει και να τους ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ σας , ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ και την υποχρέωση που έχουμε έναντι των προγόνων μας . ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ !!!!!!!!!!

Σ.Φ. ΑΕΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ 1974»