ΣΟΚ: Μαθητής αυτοκτόνησε αντί να δώσει Πανελλαδικές

Ο 18χρονος μαθητής από τα Γιαννιτσά δεν πήγε να γράψει πανελλαδικές εξετάσεις - Έπεσε στο κενό από 6όροφη πολυκατοικία με την τραγωδία να συγκλονίζει την πόλη...

Σύμφωνα με πληροφορίες o μαθητής ανέβηκε στην κορυφή της εξαόροφης πολυκατοικίας που βρίσκεται πολύ κοντά στο 1ο ΓΕΛ Γιαννιτσών και το νοσοκομείο της πόλης και έπεσε στο κενό.

Tο παιδί έφυγε από το σπίτι του το πρωί, αλλά δεν πήγε στο σχολείο για να δώσει πανελλαδικές εξετάσεις όπως επιβεβαίωσαν και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου. Κατευθύνθηκε στην πολυκατοικία και τα όσα ακολούθησαν ξεσήκωσαν ολόκληρη την περιοχή.

Στο σημείο της τραγωδίας έσπευσε πολύ γρήγορα ασθενοφόρο, που παρέλαβε το άτυχο παιδί βαριά χτυπημένο, με πολλαπλά κατάγματα σε όλο του το σώμα. Αρχικά μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο των Γιαννιτσών όμως κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την πρόεδρο του ΕΚΕΠΥ Βορείου Ελλάδος, Τζίνα Λεπτοκαριδου, ο άτυχος μαθητής κατέληξε στο δρόμο για το Ιπποκράτειο νοσοκομείο.Εκεί οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

 

Πηγή: Newsit