Νοκ-Άουτ ο Βαλέντσια, ελπίζουν για Φαλκάο

Η Κολομβία δεν θα μπορέσει να υπολογίζει στην βοήθεια του Βαλέντσια, ενώ για τον Φαλκάο ελπίζουν για το... "θαύμα"

Άλλος ένα “πονοκέφαλος” για τον προπονητή της Εθνικής Κολομβίας Χοσέ Νεστορ Πέκερμαν. Η αντίπαλος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα πρέπει να καταστρώσει το πλάνο της χωρίς τον Έντγουιν Βαλέντσια. Πρόκειται για τον άσο της Φλουμινένσε ο οποίος είχε κάνει μία αρκετά καλή χρονιά στην Βραζιλιάνικη ομάδα και σίγουρα θα έλυνε τα χέρια του προπονητή του σε αυτά τα “γνώριμα” για εκείνον κατατόπια.

Από εκεί και πέρα, το σήριαλ με την συμμετοχή του σούπερσταρ Ρανταμέλ Φαλκάο συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Δείτε αναλυτικά στην συνέχεια του άρθρου τις δηλώσεις του Πέκερμαν:

«Έχω να σας μεταφέρω δυσάρεστα νέα. Ο Εντουιν Βαλέντσια δε θα είναι μαζί μας, καθώς δεν μπορεί να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει»

«Θα τον (σ.σ. Φαλκάο)  περιμένουμε μέχρι την τελευταία μέρα, το τελευταίο λεπτό, το τελευταίο δευτερόλεπτο που μας επιτρέπει η FIFA. Εχει ενσωματωθεί στην ομάδα, η πορεία του είναι όπως περιμένουμε, συνεχίζει το πρόγραμμα που πρέπει για να είναι έτοιμος, αλλά πάνω απ’ όλα θέλω να έχω στη διάθεσή μου παίκτες που μπορούν να δώσουν τα πάντα».