Στο προσκήνιο Καθάριος και Μαρτίνεζ

Ο μεταγγραφικός σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν συνεχίζεται στην ΑΕΚ και στο στόχαστρο έχει μπει ο Νίκος Καθάριος του Πανθρακικόυ και ο Νίκολας Μαρτίνεζ του Παναιτωλικού.

Μπορεί μέχρι στιγμής η Ένωση να έχει προχωρήσει σε δέκα μεταγραφές για την επόμενη αγωνιστική περίοδο όμως οι τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας έδειξαν ότι χρειάζεται ακόμα περισσότερη ενίσχυση.

Ο Νίκος Καθάριος, 18, απασχολεί εδώ και καιρό τους ανθρώπους της ΑΕΚ οι οποίοι τον έχουν υπό στενή… παρακολουθηση.

Οπότε, δεν αποκλείεται να γίνει κάποια κίνηση για την απόκτηση του αφού οι υπεύθυνοι του μεταγραφικού σχεδιασμού της Ένωσης έχουν σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή

Οι «κιτρινόμαυροι» εξετάζουν επίσης και την περίπτωση του Αργεντινού Νικολά Μαρτίνεζ που αγωνίζεται στα άκρα, θέση στην οποία η ΑΕΚ χρειάζεται ενίσχυση.

Ο Μαρτίνεζ, 26, είναι κάτοχος πορτογαλικού διαβατηρίου και έχει έρθει στην Ελλάδα από τον Ιανουάριο για λογαριασμό του Παναιτωλικού αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις. Πιο συγκεκριμένα, έχει πετύχει δυο γκολ σε 8 συμμετοχές στη Σούπερ Λιγκ.

Η απόκτησή του δεν θα είναι εύκολη περίπτωση αφού ο παίχτης δεσμεύεται με συμβόλαιο και είναι πιθανό οι Αγρινιώτες να αξιώσουν ένα σημαντικό ποσό για την παραχώρησή του.