Απρόσμενες εξελίξεις στην Ερασιτεχνική

Δημήτρης Λαζόπουλος και Φένια Παπαγεωργίου, αποχώρησαν από το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Ραγδαίες εξελίξεις δρομολογούνται στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ, καθώς σήμερα ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Δημήτρης Λαζόπουλος, καθώς η Φένια Παπαγεωργίου από το τμήμα βόλεϊ, δήλωσαν την παραίτησή τους.
Ο Λαζόπουλος πάντως, που αποτελεί τον βασικό χρηματοδότη της ομάδας χάντμπολ, είχε συνάντηση με το τεχνικό τιμ και τους αθλητές, πριν ανακοινώσει την απόφασή του, όπου τους κατέστησε σαφές πως θα παραμείνει δίπλα τους.
Επειτα από την ενημέρωση του τμήματος χάντμπολ, ο Λαζόπουλος εξέδωσε γραπτή δήλωση παραίτησης, στην οποία εκφράζει την απογοήτευση του από τις συνθήκες συνεργασίας με τα μέλη του συμβουλίου, αλλά προαναγγέλλει τη συνέχιση της παρουσίας του στα κοινά της ομάδας. Αναλυτικά, η δήλωση αναφέρει τα εξής:
«Αξιότιμα μέλη του Δ.Σ.,
Με την παρούσα επιστολή σας γνωστοποιώ την απόφαση μου να αποχωρήσω από Α’ αντιπρόεδρος και μέλος του Δ.Σ., εκπληρώνοντας στο ακέραιο τις υποχρεώσεις που μου αναλογούν. Η παντελής έλλειψη ενημέρωσης και συνεργασίας ανάμεσα μας, καθώς και η «μη απαραίτητη» παρουσία μου σε αποφάσεις που αφορούν την Ερασιτεχνική, μου δημιουργούν ένα ασφυκτικό περιβάλλον συμμετοχής σε αυτό που ονειρεύτηκα και σε αυτό που υποσχέθηκα στον κόσμο. Αποχωρώ, λοιπόν, οδεύοντας για άλλες πολιτείες… Η σχέση αγάπης με τον κόσμο της μεγαλύτερης ομάδας στη χώρα είναι αυτή που θα οδηγήσει τα επόμενα βήματα μου προς όφελος της αγαπημένης μας ΑΕΚ. Καλή συνέχεια

Ο φίλαθλος και οπαδός

Δημήτρης Λαζόπουλος»