Γενική συνέλευση για γήπεδο, ΠΑΕ, ΚΑΕ στις 16 Ιουνίου

Με επίσημη ανακοίνωσή της, η Ερασιτεχνική ΑΕΚ, γνωστοποίησε τις αποφάσεις της σημερινής συνέλευσης.

Όλες τις αποφάσεις του σημερινού Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής, ανακοίνωσε με επίσημο δελτίο Τύπου, η διοίκηση της «Μάνας ΑΕΚ». Πέραν όσων έχουν γίνει γνωστά, για τις αλλαγές στην ηγεσία της διοίκησης, πάρθηκαν αποφάσεις που αφορούν την ΠΑΕ και το γήπεδο.
Συγκεκριμένα, για τις 13 Ιουνίου ορίστηκε να πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση, προκειμένου να εγκριθεί η σύσταση της νέας ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά και να τακτοποιηθεί η εκκρεμότητα που υπάρχει με την παραχώρηση της έκτασης στην Νέας Φιλαδέλφεια από την Ερασιτεχνική στην “Δικέφαλος 1924”, η οποία θα αναλάβει την κατασκευή του γηπέδου.
Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου αναφέρει τα εξής:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα 29 Μαΐου το Διοικητικό Συμβούλιο της Ερασιτεχνική ΑΕΚ παρουσία των κ.κ. Κοτσάτου, Αλεξίου, Ασλανίδη, Ανατολιωτάκη, Κατσαδήμα, Μπέρκοβιτς, Βάσσιου, Γεωργατζόγλου, Μάρκου, Παπαϊωάννου, Γ.Χήνα και με απόντες τους κ.κ. Λαζόπουλο, Αγγελόπουλο, Καρρέρ και Χατζηπαντελή.
Ο πρόεδρος του σωματείου Κωνσταντίνος Κοτσάτος ζήτησε από το Συμβούλιο λόγω αυξημένου επαγγελματικού φόρτου να παραδοθεί η προεδρία της Ερασιτεχνικής στον έμπιστο και άμεσο συνεργάτη του Αλέξη Αλεξίου. Το αίτημα του έγινε δεκτό ομόφωνα από τα παρόντα μέλη. Χρέη Γενικού Γραμματέα θα εκτελεί ο Γιώργος Κατσαδήμας, όπως αποφασίστηκε.
Αποφασίστηκε όπως η Γενική Συνέλευση που θα αφορά την ΠΑΕ ΑΕΚ και την ΚΑΕ ΑΕΚ να πραγματοποιηθεί στις 13 Ιουνίου, ενώ λίγες ημέρες μετά θα ακολουθήσει η ετήσια απολογιστική Γενική Συνέλευση του σωματείου.
Το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ ανακοινώνει ότι έχει βρεθεί ήδη στέγη για τα γραφεία του σωματείου σε κτίριο ιδιοκτησίας Ενωσίτη παράγοντα (σ.σ του Ανδρέα Ανατολιωτάκη) κοντά στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ η μόνιμη μετεστέγαση τους θα πραγματοποιηθεί σε άλλο κτίριο με την ενιαία και αδιαίρετη ΑΕΚ. Η παραίτηση του αντιπροέδρου και μέλους του Δ.Σ. Δημήτρη Λαζόπουλου δεν συζητήθηκε, από την στιγμή που το σωματείο δεν έχει ενημερωθεί επίσημα για κάτι τέτοιο. Τέλος, ο Γενικός Αρχηγός Σπύρος Παπαϊωάννου λόγω φόρτου εργασίας ζήτησε να αντικατασταθεί, κάτι που θα συζητηθεί στο επόμενο Δ.Σ. του σωματείου.
Διοικητικό Συμβούλιο ΑΕΚ».