Τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα ΑΕΚ-Διομήδης

Με 800 φιλάθλους στο πλευρό της, θα αγωνιστεί αύριο η ΑΕΚ απέναντι στον Διομήδη Άργους.

Σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αυριανού 3ου τελικού του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Χάντμπολ Ανδρών, που θα γίνει την Παρασκευή (30/5) στο Κλειστό του Πανελληνίου ΓΣ, μεταξύ της ΑΕΚ και του Διομήδη Άργους πραγματοποιήθηκε σήμερα.
Σε αυτήν αποφασίστηκε να μην εκδοθούν εισιτήρια, αλλά να εισέλθουν στο γήπεδο μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, καθώς και εκείνοι που θα αγοράσουν κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης της ΑΕΚ.
Δείτε αναλυτικά, όσα αποφασίστηκαν:

Δεν θα εκδοθούν εισιτήρια από την ΑΕΚ. Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ που θα εισέλθουν στο γήπεδο θα είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας ή όσοι πάρουν κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης, τα οποία θα δοθούν με μέριμνα της ΑΕΚ.

Οι φίλαθλοι υποχρεούνται να φέρουν μαζί τους Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης.

Έξω από το κλειστό γυμναστήριο του Πανελληνίου ΓΣ δεν θα λειτουργήσουν εκδοτήρια εισιτηρίων.

Σε κάθε περίπτωση οι θεατές που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα δεν θα υπερβούν τους 800, ενώ έχει ληφθεί μέριμνα από την ΕΛ.ΑΣ. για ζώνες ασφαλείας στις κερκίδες.

Υπάρχει αίτημα από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προς το Υπουργείο Πολιτισμού-Αθλητισμού για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας. Η απόφαση θα ανακοινωθεί για το συγκεκριμένο αίτημα το πρωϊ της Παρασκευής 30/5/2014.

Στην περίπτωση στην οποία το αίτημα της ΓΑΔΑ γίνει δεκτό, τότε ο Διομήδης Άργους για τις ανάγκες του θα λάβει 15 προσκλήσεις.

Στην περίπτωση στην οποία το αίτημα της ΓΑΔΑ προς το Υπουργείο Πολιτισμού-Αθλητισμού δεν γίνει δεκτό, τότε η φιλοξενούμενη ομάδα θα παραλάβει 80 εισιτήρια. Σχετικό αίτημα υπήρξε στη σύσκεψη από πλευράς του εκπροσώπου του Διομήδη Άργους. Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ δεν ήταν σύμφωνος με το συγκεκριμένο αίτημα.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 18.30.