Γιουβέντους: Ο 37άρης Κιελίνι ζητάει διετές συμβόλαιο και αύξηση για να ανανεώσει

Αν και ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες του Ρομπέρτο Μαντσίνι και από τους πλέον κομβικούς στην αναρρίχηση της Ιταλίας στην κορυφή της Ευρώπης μέσα από το Euro 2020, ο Τζόρτζιο Κιελίνι έχει να λέει πως αναδείχτηκε πρωταθλητής Ευρώπης έχοντας μείνει χωρίς ομάδα, από τη στιγμή που το συμβόλαιό του με την Γιουβέντους έχει λήξει στις 30 Ιουνίου.

Αυτή τη στιγμή ο 37χρονος αμυντικός απολαμβάνει τις διακοπές του και δεν πολυσκάει για το γεγονός πως είναι προσωρινά στο ταμείο ανεργίας, με την «Gazzetta dello Sport» να αποκαλύπτει μάλιστα πως είναι αποφασισμένος όχι μόνο να ζητήσει διετές συμβόλαιο αλλά και να απαιτήσει καλύτερους οικονομικούς όρους σε σύγκριση με την προηγούμενη συμφωνία του με την Γιουβέντους.

Ίντερ: Ο Λουκάκου απάντησε αφοπλιστικά σε πείραγμα οπαδού για την ήττα του στο Euro από τον Κιελίνι

Σύμφωνα με την εφημερίδα, βάσει του προηγούμενου συμβολαίου του, ο Κιελίνι αμειβόταν με 3,5 εκατομμύρια ευρώ ετήσιες αποδοχές, με τον ίδιο να εκτιμάει ωστόσο πως αξίζει να κερδίσει περισσότερα χρήματα και να επιδιώκει να κλείσει το deal με τους μπιανκονέρι έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως το πιθανότερο σενάριο είναι να μην ικανοποιηθεί από την Γιουβέντους αυτή η επιθυμία του, με τη διοίκηση της βέκια σινιόρα να επιθυμεί να ρίξει το συνολικό μπάτζετ και να μην κάνει ανοίγματα.

Σημειώνεται πως ο Κιελίνι ανήκει στο δυναμικό της Γιουβέντους από το καλοκαίρι του 2004 και σε αυτά τα 17 χρόνια που περάσει από τότε, μετράει 535 συμμετοχέ με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Περισσότερα...

πηγή: sport24