Ποινή σκάνδαλο για την ΑΕΚ

Ποινή αποκλεισμόυ των οπαδών της Ένωσης όρισε η αθλητικός δικαστής στην ΑΕΚ για το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της ΕΚ για το παιχνίδι του πρωταθήματος με τον Ολυμπιακό.

Το γεγονός πως ο κόσμος της ΑΕΚ γεμίζει τα γήπεδα στα οποία αγωνίζεται η Ένωση μάλλον δυσαρεστεί την ομοσπονδία, με την αθλητικό δικαστή να επιβάλλει ποινή σκάνδαλο στην Ένωση για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, σε ένα ματς που δε συνέβη το παραμικρό.

Η Ένωση, θα αναγκαστεί να εκτίσει μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και δεδομένου ότι το επόμενο παιχνίδι της ΑΕΚ είναι εκτός έδρας και συγκεκριμένα στην Κυψέλη, εάν η ΑΕΚ ηττηθεί ο τρίτος αγώνας για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί χωρίς τον κόσμο της, ενώ αν κερδίσει ο πρώτος κατά σειρά από τους τελικούς με τον Ολυμπιακό θα γίνει στο κλειστό του Ιωνικού απουσία του κόσμου της.

Aναλυτικά η απόφαση:

Η αθλητική δικαστής στη συνεδρίαση της Παρασκευής 4 Απριλίου 2014 επέβαλε στο σωματείο ΑΕΚ ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα της 23/3/14 μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.