Το σκέφτονται για Παπαδόπουλο

Επιθετικό περιοχής με έφεση στο σκοράρισμα και έναν ακόμα με διαφορετικά χαρακτηριστικά, θα αποκτήσει η ΑΕΚ. Ξανά στο τραπέζι το όνομα του Δημήτρη Παπαδόπουλου ο οποίος πιστεύεται ότι μπορεί να βοηθήσει.

Η ΑΕΚ θα αποκτήσει ακόμα αρκετούς ποδοσφαιριστές ενόψει της νέας σεζόν και οι κινήσεις που θα ακολουθήσουν των 10 που έχουν γίνει ήδη, θα είναι αρκετές. Στην «Ένωση» αναζητούν παίκτες για όλες τις γραμμές και στη σύσκεψη κορυφής που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές διάστημα θα παρθούν και οριστικές αποφάσεις για τις περιπτώσεις που εξετάζονται.

Σε ότι έχει να κάνει με την επιθετική γραμμή, στην ΑΕΚ προσανατολίζονται στο να αποκτηθούν ακόμα δύο παίκτες, προκειμένου η ομάδα να είναι υπερπλήρης στην εν λόγω θέση και να μην παρατηρηθούν φαινόμενα όπως αυτό της Κυριακής, με την ομάδα να μην έχει δεύτερο επιθετικό στον πάγκο.

Βάσει των όσων έχουν συζητηθεί μεταξύ των υπεύθυνων του αγωνιστικού σχεδιασμού, η ΑΕΚ θα κινηθεί για την απόκτηση ενός φορ περιοχής, με έφεση στο σκοράρισμα, που θα μπορέσει να κάνει άμεσα τη διαφορά. Παράλληλα, όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Ώρα για σπορ, στην «Ένωση» αναζητούν και έναν περιφερειακό επιθετικό, με διαφορετικά χαρακτηριστικά, που θα μπορεί να παίξει και σε πιο ελεύθερο ρόλο.

Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» εξετάζουν περιπτώσεις τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, με το όνομα του Δημήτρη Παπαδόπουλου να είναι ένα από αυτά που ξεχωρίζουν. Πρόκειται για έναν έμπειρο επιθετικό με ποιότητα, για τον οποίο ωστόσο ακόμα δεν έχει γίνει κάποια κίνηση και παραμένει άγνωστο και το αν τελικά θα γίνει. Πάντως σε κάθε περίπτωση είναι μέσα στα ονόματα της «κιτρινόμαυρης» λίστας και μάλιστα ψηλά.

Πάντως οι ιθύνοντες της ΑΕΚ εξετάζουν και επιθετικούς από το εξωτερικό, έχοντας μάλιστα σχηματίσει και μια σχετική λίστα, με περιπτώσεις που είτε έχουν προταθεί, είτε έχουν «τσεκαριστεί» προσεκτικά.