ΑΕΚ: Στις 19:00 προσγειώνεται ο Μοχαμαντί στην Ελλάδα

Το απόγευμα προσγειώνεται στην Αθήνα ο Μιλάντ Μοχαμαντί, περίπου στις 19.00. Ο 27χρονος αριστερός μπακ θα περάσει ιατρικά και εργομετρικά και κατόπιν θα ανακοινωθεί από την ΑΕΚ για τα επόμενα τρία χρόνια. Οι ανακοινώσεις πάντως λογικά θα έρθουν την Πέμπτη (16/9), καθώς δεν θα προλάβει να περάσει όλα τα τεστ μέσα στην ημέρα.

Μιλάντ Μοχαμαντί: Το «μηχανάκι» που έγινε viral στο Μουντιάλ του 2018 για ένα πλάγιο

Οι άνθρωποι της Ένωσης δεν εγκατέλειψαν ποτέ την προσπάθεια για την κάλυψη του συγκεκριμένου κενού στην πτέρυγα των μετόπισθεν. Ο Μοχαμαντί ήταν από τις βασικές επιλογές της ελληνικής ομάδας από την αρχή του καλοκαιριού, αλλά η διαφορά στο οικονομικό δεν επέτρεπε την πρόοδο των συζητήσεων. Ιδίως ο ατζέντης του πρώην ποδοσφαιριστή της Γάνδης είχε αξιώσεις που η διοίκηση της ΑΕΚ δεν είχε διάθεση να καλύψει.

Αποδείχθηκε εν τέλει πως ο χρόνος δούλεψε υπέρ της Ένωσης και λίγο πριν από το φινάλε της διορίας για τη συμφωνία με ελεύθερους, το ενδεχόμενο συνεργασίας επανήλθε στο προσκήνιο και, αφού βρέθηκε η «χρυσή τομή» στο οικονομικό σκέλος, όλα τα υπόλοιπα πήραν γρήγορα τον δρόμο τους.