Ο Μπρούνο Άλβες βλέπει το Μια Αγάπη Έχω Στην Καρδιά και συγκινείται: «Είναι απίστευτο, είναι μοναδικό»

Ο Μπρούνο Άλβες στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο SPORT24 και τη Μαρία Κουβέλη δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο πέρασμά του από την ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος πρώην αμυντικός της Ένωσης που φέτος επέστρεψε στην Ελλάδα για χάρη του Απόλλωνα Σμύρνης αποθέωσε τους οπαδούς της ομάδας, ενώ στάθηκε και στο πάθος, τη ψυχή και το δέσιμο που είχαν τότε οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος.

Ο Μπρούνο Άλβες στο SPORT24: “Η ΑΕΚ μού άλλαξε την καριέρα, ο Κριστιάνο με έπεισε να μην αποσυρθώ»

Πολλά αλλάζουν μέσα σε 16 χρόνια. Αυτό που ο Άλβες δεν μπορεί να ξεχάσει είναι όλα αυτά τα συναισθήματα που ένιωσε και τα οποία φάνηκαν όταν παρακολούθησε το video clip του «Μία αγάπη έχω στην καρδιά«, όπου οι τότε ποδοσφαιριστές της ομάδας του Σάντος, το τραγούδησαν σαν μία «γροθιά».

«Είναι απίστευτο. Είναι μοναδικό. Αυτό το συναίσθημα με όλους αυτούς τους παίκτες, όλη την ομάδα. Βλέποντας το video μου έρχονται ξανά τόσα πολλά συναισθήματα». Και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε;

«Η φιλία, το δέσιμο με την ομάδα. Η ψυχή, ο τρόπος που ήμασταν ομάδα, που δουλεύαμε. Τόσο πάθος από όλους τους παίκτες, με τους οποίους είμαστε ακόμα φίλοι. Με πολλούς από αυτούς κάποιες φορές μιλάω ακόμα. Και ήταν μόνο για έναν χρόνο, αλλά δημιουργήσαμε έναν ισχυρό δεσμό και γερές σχέσεις μεταξύ μας», τόνισε χαρακτηριστικά αφού είδε το video clip.

Περισσότερα...

πηγή: sport24