Τσιότρας: «Να δικαιώσουμε τον κόσμο»

Στην επίσημη ιστοσελίδα της «Βασίλισσας» στο Facebook, μίλησε ο Βασίλης Τσιότρας για το αυριανό ματς με τον Κόροιβο.

Ο Βασίλης Τσίορτας, 27, αναφέρθηκε στη κρισιμότητα του αυριανού αγώνα με τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

«Έχουμε το παιχνίδι με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για εμάς και την συνέχεια του πρωταθλήματος. Προετοιμαστήκαμε πολύ σωστά μέσα στην εβδομάδα και αν δείξουμε αυτά που πρέπει στο τέλος του αγώνα θα είμαστε εμείς οι νικητές. Ένα ματς το οποίο αν το κερδίσουμε θα μας βοηθήσει πολύ για την συνέχεια και τον στόχο της ανόδου στην Α1» είπε ο Τσιόρτας στην επίσημη σελίδα της ΑΕΚ στο Facebook.

Το ματς της Ζωφριάς θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, αφού το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλύσεως Αθλητικών Διαφορών (ΑΣΕΑΔ) δεν πήρε απόφαση για την έφεση που κατέθεσαν οι άνθρωποι της Ένωσης μετά τον αγώνα με την Καβάλα, κάτι που αποτελεί μειονέκτημα για τη γηπεδούχο σύμφωνα με τον γκαρντ του Δικέφαλου.

«Είμαστε στην τελική ευθεία με τα πέντε τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος, θέλουμε να αποδείξουμε γιατί είμαστε πρώτοι και πρέπει να το κάνουμε και με τον Κόροιβο και στα επόμενα ματς. Πολύ σημαντικό μειονέκτημα για εμάς η απουσία του κόσμου της ΑΕΚ. Μπορεί να λείπει αλλά θέλουμε στο τέλος να τον δικαιώσουμε που ήταν δίπλα μας όλη την χρονιά».

Ο Τσιόρτας σκοράρει 5.1 πόντους και «κατεβάζει» 2.4 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.