Κλείνουν οι εκκρεμότητες για την προετοιμασία

Εντός των επόμενων ημερών, θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα της προετοιμασίας της ΑΕΚ, το βασικό στάδιο της οποίας θα γίνει στο Πήλιο.

Το Πήλιο θα προτιμήσει και φέτος η ΑΕΚ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Όπως σας ενημέρωσε από προχθές το aeknea.gr, οι άνθρωποι του συλλόγου έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις συνθήκες που συνάντησαν το περασμένο καλοκαίρι στα Χάνια και αποφάσισαν να το επισκεφτούν εκ νέου για περίπου δύο εβδομάδες στις αρχές του Αυγούστου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μόνο που μένει για να ανακοινωθεί και επίσημα το πρόγραμμα της προετοιμασίας, είναι να διευθετηθούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες για το πρώτο κομμάτι των προπονήσεων, που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Ιουνίου στο γκολφ της Γλυφάδας. Κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες μέρες.

Από εκεί και μετά, οι άνθρωποι της ομάδας θα κλείσουν και κάποια φιλικά στο εξωτερικό, για το τελευταίο κομμάτι της προετοιμασίας, προς το τέλος του Αυγούστου, λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας.