Τουρέ: «Μπορούμε να φτάσουμε στον τελικό»

Ως την τελευταία ευκαιρία της «χρυσής γενιάς» της Ακτής Ελεφαντοστού για διάκριση στο Μουντιάλ, χαρακτήρισε αυτή στη Βραζιλία ο Κόλο Τουρέ

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της FIFA, ο άσος της Λίβερπουλ, Κόλο Τουρέ, επισήμανε πως οι αστέρες των Ιβοριανών μεγαλώνουν και ότι αυτή θα είναι η τελευταία τους ευκαιρία για διάκριση στο Μουντιάλ.

Συγκεκριμένα είπε: 

«Αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία μας να λάμψουμε σε αυτό το επίπεδο. Εγώ είμαι 33 και ο Ντρογκμπά 36. Είμαστε πιο κοντά στο τέλος της καριέρας μας, παρά στην αρχή. Θέλουμε να ευχαριστηθούμε τη διοργάνωση και να κάνουμε τα πάντα ώστε να πάμε καλύτερα από τις προηγούμενες δύο φορές», ήταν η τοποθέτηση του 33χρονου Ιβοριανού.

Θα είναι θρίαμβος απλώς αν φτάσουμε ψηλότερα από τις άλλες φορές. Δεν βάζω όρια σε αυτά που μπορούμε να κάνουμε. Έχουμε την δυνατότητα να φτάσουμε και στον τελικό».

Όσον αφορά τον όμιλό μας στο Μουντιάλ, ο Κόλο Τουρέ, τόνισε πως είναι ένα πολύ ταιριαστό γκρουπ ενώ παραδέχτηκε πως η Ακτή Ελεφαντοστού είναι ικανή να κερδίσει Ιαπωνία, Κολομβία και Ελλάδα!