Σεκιουριτάς της ΝΕΡΙΤ μαχαίρωσε τον γραμματέα της ΠΟΣΠΕΡΤ έξω από το Ραδιομέγαρο!

Ενα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, όταν άνδρας της ασφάλειας του κτιρίου της ΝΕΡΙΤ τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο (κατ’άλλους φαλτσέτα, κατ’άλλους κοπίδι) τον γραμματέα της ΠΟΣΠΕΡΤ Γαβριήλ Κασσιμάτη.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο σεκιουριτάς, πήγε κατόπιν εντολής, να κατεβάσει τη μαύρη σημαία για τους νεκρούς του αγώνα της ΕΡΤ. Μόλις τον αντιλήφθηκε ο γραμματέας της ΠΟΣΠΕΡΤ Γαβριήλ Κασσιμάτης, του είπε να μην το κάνει και να γυρίσει πίσω. Οι δύο άνδρας διαπληκτίστηκαν κάτω από τη σκάλα που είχε στήσει ο σεκιουριτάς, ο οποίος επιτέθηκε στον κ. Κασσιμάτη με φαλτσέτα (κάποιοι άλλοι μιλούν για κοπίδι), με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο χέρι και την παλάμη. Ακολούθησε κομφούζιο και ο δράστης επιχείρησε να κρυφθεί μέσα στο Ραδιομέγαρο.

Στο σημείο έσπευσαν γιατροί και άνδρες της ομάδας Δέλτα, ενώ προσήχθησαν στο αυτόφωρο ο διευθυντής προσωπικού της ΝΕΡΙΤ Ηλίας Φαραντόπουλος και ο σεκιουριτάς – δράστης του τραυματισμού. Στο αστυνομικό τμήμα Αγίας Παρασκευής μετέβη και ο τραυματισθείς γραμματέας της ΠΟΣΠΕΡΤ ώστε να υποβάλλει μήνυση.

Πηγή: www.iefimerida.gr